Konopný Táta Konopný čaj Zažívání 50g

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
180 Kč
161 Kč bez DPH
Kód: ID369245 EAN: 8594188310126 Výrobce: Konopný Táta
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Konopný Táta Konopný čaj Zažívání 50g
Díky bylinkám jako je fenykl, zeměžluč, máta a konopí dokáže tento čaj přispět ke správné činnosti trávicí soustavy. Podporuje běžné funkce jater a žlučníku, pomáhá při trávení v celé trávicí soustavě. Konopí dokáže potlačit nevolnosti, zvracení a zklidňuje žaludek. Příprava čaje: Vyzkoušejte více způsob příprav a také vylaďte Váš oblíbený postup k dokonalosti. Výslednou chuť nejvíce ovlivňuje množství konopí, teplota vody a doba louhování. Po přípravě určitě čaj zceďte, aby nezhořkl. Pokud Vám čaj přijde silný při příští přípravě dejte méně čaje, nebo zalijte chladnější vodou, případně nechte kratší dobu louhovat. Do hrníčku: 2 čajové lžičky sypaného konopného čaje zalijte cca 250ml cca 85°C vody. (uvařenou vodu nechte zhruba 5 minut odstát). Louhujte 4 minuty, čaj sceďte a přidejte pár kapek konopného oleje, ghí, nebo kokosového oleje. Za zhruba 5 minut je čaj příjemně teplý a má lahodnou chuť. Tip: Přípravu si usnadníte s čajovým sítkem (bambusovým i nerezovým). Ve French Pressu: Na cca 800 ml vody použijte 5 polévkových lžic sypaného konopného čaje. Konopí zalijte zhruba 85°C vodou (zhruba 5 minut po dovaření v rychlovarné konvici) a nechejte 5 minut odstát. Poté stlačte french press a čaj přelijte do konvice (aby nedocházelo k dalšímu louhování). Přidejte lžičku kokosového, nebo konopného oleje, případně kousek másla a za 10 minut máte lahodný nápoj pro lepší usnutí i spánek. Složení: 70% Konopí, máta nať, Lnice květel, Měsíček květ, Heřmánek květ, Fenykl plod, Zeměžluč nať, Čubet benedikt nať Obsah: 50 g Upozornění: Není vhodný pro děti do 5 let, těhotné a kojící ženy
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Konopný Táta to je poctivá práce, svobodná mysl a dobrá nálada. S tímto mottem vytváří širokou škálu konopných produktů. Vyrábí kvalitní konopné masti s certifikátem obsahu CBD, konopné čaje, čerstvě lisovaný panenský konopný olej, CBD i CBG oleje, konopnou kávu a loupaná konopná semínka.

>> Více informací o výrobci