Citrus Presses | 160 W | Černá / Oranžová

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
1 489 Kč
999 Kč
826 Kč bez DPH
-33%
Kód: ID347385 Prod. číslo: KAJC300CBK EAN: 5412810322848 Výrobce: Nedis
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Citrus Presses | 160 W | Černá / Oranžová
Díky tomuto robustnímu Nedis® elektrickému lisu na citrusy si můžete snadno a rychle dopřát čerstvě vymačkaný pomerančový džus. Výkonný motor Pomocí extra výkonného 160W motoru vymáčknete i tu poslední kapičku džusu. Velké protiskluzové držadlo slouží jako páka, takže k vymačkávání není třeba téměř žádné úsilí. A co víc: podavač je uzpůsobený pro dvě velikosti, díky čemuž můžete vymačkávat jak malé, tak velké citrusy, od limet až po grapefruity. Čistě a účinně Sklenici můžete pohodlně umístit přímo pod hubici. Pokud je sklenice plná, můžete jediným cvaknutím prstem aktivovat systém proti odkapávání, takže Vaše kuchyňská linka zůstane hezky čistá. Veškeré součásti, které přijdou do styku s džusem, lze snadno vyjmout a umýt v myčce.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Značka Nedis® nabízí kompletní řadu vybraného příslušenství pro elektroniku, samostatné produkty a kompletní chytrá řešení, která dokonale vyhovují potřebám současných spotřebitelů.

>> Více informací o výrobci