LOCK ALARM Heavy Duty Lock Alarm 0,7M

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 693 Kč
1 484 Kč
1 226 Kč bez DPH
-12%
Kód: ID209679 Prod. číslo: 1411 EAN: 819036000119 Výrobce: LOCKALARM
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
LOCK ALARM Heavy Duty Lock Alarm 0,7M
LOCK ALARM produktová řada poskytuje efektivní a cenově dostupné zabezpečení pro širokou škálu běžných aplikací doma, venku nebo na cestách. Při pokusu o poškození zámku začnou zámky LOCK ALARM vydávat pronikavý zvuk a přitáhnou tak pozornost okolí. Míru jejich obrovského úspěchu dokazuje také podpora a doporučení některými policejními složkami po celém světě, jako účinného prostředku proti náhodné krádeži (což představuje více než 98% všech krádeží ve většině zemí). Produkty Lock Alarm získaly mnoho kladných recenzí a ocenění médií i spotřebiteli. Heavy Duty Lock Alarm Pokud potřebujete zabezpečit mimořádně cenné předměty nebo ochránit zařízení v nebezpečných lokacích, použijte Heavy Duty Lock Alarm Heavy Duty Lock Alarm je vybaven ultra silným ocelovým lankem, které je navíc potaženo ocelovým ochranným obalem. Celé je pak pokryto vinylovým krytem, aby se zabránilo poškrábání vašeho majetku. Kromě toho také obsahuje velmi hlasitý alarm, které odradí i nejodhodlanější zloděje a přitáhnou pozornost, pokud je kabel přerušen nebo zámek poškozen. Ideální pro zajištění jízdních kol, motocyklů, zahradních strojů, stavebních strojů, přívěsů a člunů. o Ultra pevný ocelový kabel, zesílený ocelovými články a potažený vinylem - průměr 20 mm o Délka 0,7m o Blikající varovná LED o Ocelový zámek o Vysoce bezpečnostní klíč a vložka zámku o Alarm: 110 dB o Vhodné pro vnitřní i venkovní použití o Vyžaduje 2 x AAA baterie o Hmotnost : 700 g
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

V posledních letech se bezpečnost stala velmi významnou záležitostí. Krádeží je obecně na celém světě na vzestupu a poptávka po účinném dostupném zabezpečení je extrémně silná. Produkty Lock Alarm byly navrženy s ohledem na tuto skutečnost a poskytují inteligentní bezpečnostní řešení pro širokou škálu běžných aplikací.

>> Více informací o výrobci