LOCK ALARM Lock Alarm Disk

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
1 185 Kč
944 Kč
780 Kč bez DPH
-20%
Kód: ID209686 Prod. číslo: 3110 EAN: 819036000317 Výrobce: LOCKALARM
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
LOCK ALARM Lock Alarm Disk
LOCK ALARM produktová řada poskytuje efektivní a cenově dostupné zabezpečení pro širokou škálu běžných aplikací doma, venku nebo na cestách. Při pokusu o poškození zámku začnou zámky LOCK ALARM vydávat pronikavý zvuk a přitáhnou tak pozornost okolí. Míru jejich obrovského úspěchu dokazuje také podpora a doporučení některými policejními složkami po celém světě, jako účinného prostředku proti náhodné krádeži (což představuje více než 98% všech krádeží ve většině zemí). Produkty Lock Alarm získaly mnoho kladných recenzí a ocenění médií i spotřebiteli. Lock Alarm Disk Zámek disku kola s alarmem pro zabezpečení motocyklů a skútrů proti krádeži. Při pokusu o krádež motocyklu se ozve velmi hlasitý alarm, který upoutá pozornost okolí a zloděje odradí. o Ultra pevný zinkový zámek o Tvrzený ocelový zámek na disk - 7 mm (1/4 ") průměr o Vysoce bezpečnostní klíč a vložka zámku o Alarm: 110 dB o Snímač pohybu a otřesů o Blikající LED dioda pro zobrazení nastavení alarmu o Možno použít buď s funkcí alarmu nebo bez ní o Odolný povětrnostním vlivům o Vyžaduje 6 x LR44 baterie (součástí balení) o Rozměry: 9 x 6 x 3 cm (3.5 "x 2.5" x 1.25 ") o Hmotnost: 450 g (1 lb)
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

V posledních letech se bezpečnost stala velmi významnou záležitostí. Krádeží je obecně na celém světě na vzestupu a poptávka po účinném dostupném zabezpečení je extrémně silná. Produkty Lock Alarm byly navrženy s ohledem na tuto skutečnost a poskytují inteligentní bezpečnostní řešení pro širokou škálu běžných aplikací.

>> Více informací o výrobci