LOCK ALARM Lock Alarm HandiSafe

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
2 032 Kč
1 641 Kč
1 356 Kč bez DPH
-19%
Kód: ID209688 Prod. číslo: 6111 EAN: 680569363589 Výrobce: LOCKALARM
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
LOCK ALARM Lock Alarm HandiSafe
LOCK ALARM produktová řada poskytuje efektivní a cenově dostupné zabezpečení pro širokou škálu běžných aplikací doma, venku nebo na cestách. Při pokusu o poškození zámku začnou zámky LOCK ALARM vydávat pronikavý zvuk a přitáhnou tak pozornost okolí. Míru jejich obrovského úspěchu dokazuje také podpora a doporučení některými policejními složkami po celém světě, jako účinného prostředku proti náhodné krádeži (což představuje více než 98% všech krádeží ve většině zemí). Produkty Lock Alarm získaly mnoho kladných recenzí a ocenění médií i spotřebiteli. Lock Alarm HandiSafe Příruční trezor kompaktní velikosti. Snadno přenosný. Ideální pro zabezpečení iPadu , iPhonu, iPodu, MP3 přehrávače, mobilního telefonu, fotoaparátu, šperků, peněz apod. Extra silné ocelové lanko trezor bezpečně připoutá k nějakému pevnému objektu (např. rám postele, sedadlo v autě, instalatérské potrubí, zeď…). Při pokusu a přerušení kabelu se spustí hlasitý alarm. o Pevný a odolný materiál o Kódované klíče a cylindrický zámek o 60 cm (2 ft ) dlouhé ultra tvrdé ocelové lanko o Blikající varovná LED o Alarm: 110 dB o Ideální pro použití v domácnosti, kanceláři, automobilu, studentském nebo hotelovém pokoji o Kompaktní velikost o Vhodné pro použití v autě pro bezpečné uložení GPS navigačních systémů o Vyžaduje 1 x 9 V baterii o Rozměry : 26,5 cm x 21 cm x 9 cm ( 10,5 " x 8,25 " x 3,5 " ) o Hmotnost : 1,3 kg (2,9 lbs) , když je prázdný
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

V posledních letech se bezpečnost stala velmi významnou záležitostí. Krádeží je obecně na celém světě na vzestupu a poptávka po účinném dostupném zabezpečení je extrémně silná. Produkty Lock Alarm byly navrženy s ohledem na tuto skutečnost a poskytují inteligentní bezpečnostní řešení pro širokou škálu běžných aplikací.

>> Více informací o výrobci