LOCK ALARM Lock Alarm Padlock

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
947 Kč
787 Kč
650 Kč bez DPH
-17%
Kód: ID209687 Prod. číslo: 2104 EAN: 5202963990830 Výrobce: LOCKALARM
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Pavel Marek
Pavel Marek - produktový manažer
LOCK ALARM Lock Alarm Padlock
LOCK ALARM produktová řada poskytuje efektivní a cenově dostupné zabezpečení pro širokou škálu běžných aplikací doma, venku nebo na cestách. Při pokusu o přeřezání zámku začnou zámky LOCK ALARM vydávat pronikavý zvuk a přitáhnou tak pozornost okolí. Míru jejich obrovského úspěchu dokazuje také podpora a doporučení některými policejními složkami po celém světě, jako účinného prostředku proti náhodné krádeži (což představuje více než 98% všech krádeží ve většině zemí). Produkty Lock Alarm získaly mnoho kladných recenzí a ocenění médií i spotřebiteli. Lock Alarm Padlock Visací zámek kompaktní velikosti s alarmem vhodný pro zajištění dveří, vrat, schránky na nářadí atd. Při pokusu o přeřezání zámku se ozve alarm o síle 110dB! o Nerezová ocel: 55 mm výška - 7,5 mm průměr o Ultra pevná slitina zinku o Vysoce bezpečnostní klíč a vložka zámku o Alarm: 110 dB o Alarm zazní při přeřezání zámku o Senzor otřesů varuje, pokud je zámek násilně napaden o 1 x LED klíč a 2 x klasický klíč jsou součástí o Ochrana proti zmrazení odvrtání o Odolný proti povětrnostním vlivům o Vyžaduje 6 x LR54/AG10 baterie (součástí balení) o Rozměry: 6 x 13 x 2,5 cm o Hmotnost: 380 g
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

V posledních letech se bezpečnost stala velmi významnou záležitostí. Krádeží je obecně na celém světě na vzestupu a poptávka po účinném dostupném zabezpečení je extrémně silná. Produkty Lock Alarm byly navrženy s ohledem na tuto skutečnost a poskytují inteligentní bezpečnostní řešení pro širokou škálu běžných aplikací.

>> Více informací o výrobci