Logitech Klávesnice Wireless Keyboard K230, US lay

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  36 měsíců
758 Kč
724 Kč
599 Kč bez DPH
-4%
Kód: ID288448 Prod. číslo: 920-003347 Výrobce: LOGITECH
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Logitech Klávesnice Wireless Keyboard K230, US lay
Bezdrátová klávesnice Logitech K230 Mnohem menší design, stejné klávesy Kompaktní klávesnice je o 36% menší než naše standardní klávesnice a stále má všechny standardní klávesy - takže dělat to, co máte rádi, je stejně snadné jako kdykoli předtím. Pokročilá bezdrátová technologie 2,4 GHz Takže můžete pracovat nebo hrát na více místech - jako je například vaše pohodlná pohovka - bezdrátové připojení prakticky eliminuje zpoždění, výpadky a rušení a navíc poskytuje dosah až do 10 metrů Další informace o bezdrátových technologiích společnosti Logitech Malý přijímač zůstává v notebooku. Plus můžete snadno přidat kompatibilní bezdrátovou myš, klávesnici nebo numerickou klávesnici - bez nutnosti mít více USB přijímačů 128bitové šifrování AES Pomáhá chránit vaše informace šifrováním přenosu dat mezi klávesnicí a přijímačem díky jedné z nejvyšších úrovní šifrování dat Systémové požadavky *Windows® XP *Windows Vista® *Windows 7 *Windows 8 *Windows 10 *USB port Obsah balení *Klávesnice K230 *Nano-přijímaš *2 x AAA baterie *Uživatelská dokumentace Více informací na stránkách výrobce: http://www.logitech.com/en-hk/product/wireless-keyboard-k230
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Logitech International SA, je švýcarská společnost a nadnárodní výrobce počítačových periferií a softwaru s globálním ústředím ve švýcarském Lausanne. Společnost má pobočky po celé Evropě, Asii, Oceánii a Americe a je jedním z předních světových výrobců vstupních a rozhraní pro osobní počítače a další digitální produkty.

>> Více informací o výrobci