Magic Keyboard s numerickou klávesnicí - Slovak

Dostupnost: U dodavatele
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  12 měsíců
3 708 Kč
3 064 Kč bez DPH
Kód: ID285880 Prod. číslo: MQ052SL/A Výrobce: Apple
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Magic Keyboard s numerickou klávesnicí - Slovak
Magic Keyboard s číselnou klávesnicí Magic Keyboard s číselnou klávesnicí nabízí rozšířené rozvržení včetně kláves pro rychlé posouvání v dokumentech a kláves se šipkami plné velikosti pro hraní her. Díky nůžkovému mechanismu pod každou klávesou, který zajišťuje větší stabilitu, optimalizovanému pohybu kláves a nižšímu profilu je psaní mimořádně pohodlné a přesné. Číselná klávesnice se dokonale hodí pro práci s tabulkami a finančními aplikacemi. A zabudovaná nabíjecí baterie má neuvěřitelnou výdrž – na jedno nabití vydrží klávesnice fungovat déle než měsíc. USB kabel s konektorem Lightning Jazykové rozhraní: SK Rozměry: *Výška: 0,41–1,09 cm *Šířka: 41,87 cm *Hloubka: 11,49 cm Hmotnost: 0,39 kg* Obecné: *Multimediální klávesy Připojení a rozšíření *Bluetooth *Port Lightning *Bezdrátové Systémové požadavky Mac s rozhraním Bluetooth a macOS 10.12.4 nebo novějším iOS zařízení s iOS 10.3 nebo novějším
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Firma Apple Inc., dříve Apple Computer Inc., byla založena v roce 1976 v Kalifornii, ve městě Cupertino, kde má dodnes svou centrálu. Zakladateli byli Steve Jobs, Steve Wozniak a Ronald Gerald Wayne. Apple výrazně pomohl nástupu osobních počítačů v 70. letech 20. století.

>> Více informací o výrobci