Maxi Micro Deluxe Black

Dostupnost: Skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
3 597 Kč
2 972 Kč bez DPH
Kód: ID326527 EAN: 7640108560728 Výrobce: Micro
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Maxi Micro Deluxe Black
Maxi Micro Deluxe je bezpečná, stabilní a velice zábavná koloběžka pro starší děti, juniory a teenagery s nosností až 70 kg. Maxi Micro bylo původně určeno jako následný produkt pro děti, které vyrostly z Mini Micro. Tento kickboard se postupem času stal trendovým produktem pro juniory a teenagery. Řada Maxi Deluxe má nově přepracovanou nášlapnou desku, čímž se zvýšila nosnost celé koloběžky na 70 kg a díky zvýšenému silikonovému nápisu neklouže noha na nášlapné desce. Vylepšený byl také design a to díky eloxované řídící tyči v barvě koloběžky. Přibyly také reflexní prvky. Úžasný zážitek z jízdy a perfektní jízdní vlastnosti řady Maxi zůstaly zachovány. O zatáčení se stará jedinečný mechanismus, který zatáčí nakloněním řídící tyče a přenesením váhy. Jezdec má při jízdě na asfaltu podobné pocity jako při surfování či jízdě na snowboardu. Stabilitu a zvýšenou bezpečnost zajišťuje teleskopická řídící tyč, které se jezdec drží a také dvě přední a jedno zadní dvojité kolečko. Maxi Micro Deluxe je velice zábavná koloběžka s výrazným zážitkem při jízdě na kratší vzdálenosti. Pokud potřebujete překonávat delší vzdálenosti, doporučujeme pro starší děti koloběžky typu Speed+ nebo Flex a pro mladší děti základní řadu Sprite.
Přední kolo:
 "
Zadní kolo:
 "
Skládací:
Ano
Nosnost:
70 kg
Hmotnost:
2,7 kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Švýcarská společnost, založená v roce 1996. Mezi hlavní sortiment firmy Micro Mobility Systems AG patří koloběžky, kickboardy, kola a příslušentví. Některé z těchto produktů byly několikrát vyznamenány.
"Našim cílem je, aby inovace šla vždy ruku v ruce s vynikající kvalitou."

>> Více informací o výrobci