Maxxo Handsfree skener HF01 Bluetooth 1D&2D

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
2 999 Kč
2 479 Kč bez DPH
Kód: ID347850 Prod. číslo: HF01 EAN: 8595235809426 Výrobce: Maxxo
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Maxxo Handsfree skener HF01 Bluetooth 1D&2D
Bezdrátový ruční skener na prst Maxxo Handsfree spojuje kompaktní rozměry a vynikající čtecí parametry, díky bezdrátové technologii Bluetooth se skener velmi rychle napáruje se zařízením, které běží na systému Android, iOS, MacOS ale i běžným PC, či laptopem vybaveným bezdrátovou technologií Bluetooth. Ergonomický design zahrnuje malý skener, který umístíte na prst (ukazovák) a ovládáte jej palcem stejné ruky a tím získáte nepřekonatelnou svobodu pohybu pro rychlé snímání čárových kódů a zároveň zachováte obě ruce volné pro další manipulaci se zbožím. Vhodné jak pro leváky, tak i praváky. Skener při odpojení od zařízení zvládne uložit až 100 000 kódů do své paměti a při následném připojení je možné je znovu využít. Pro snadné čtení je skener vybaven LED diodou pro přisvícení v nepříznivých podmínkách, díky tomu zvládá snímání lehce poškozených nebo nečitelných čárových kódů. 1D&2D Handsfree skener na prst (vhodné pro leváky i praváky), připojení pomocí Bluetooth (USB BT adaptér součástí balení), miniaturní rozměry a váha, zabudovaná nabíjející baterie, typ senzoru CMOS, 640x480 - možnost skenování i z LCD displejů, velké čtecí úhly, přisvícení pomocí LED diody, úložiště skeneru až na 100000 kódů, ruční snímání pomocí tlačíka nebo automatický trigger mód, Kompatibilita: Windows, MacOS, iOS, MacOs, Android
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

MAXXO je česká, rychle rostoucí značka se zaměřením na moderní výrobky a doplňky do kuchyně a domácnosti. Produkty značky MAXXO se vyznačují atraktivním designem, kvalitním zpracováním a sledují poslední světové trendy. Značka si klade u všech svých výrobků za cíl vždy nabídnout nejlepší poměr cena x výkon na trhu. Produkty MAXXO jsou vyráběny v renomovaných výrobních závodech v ČR, Německu, Slovinsku, na Taiwanu a v Číně.

>> Více informací o výrobci