MAXXO profesionální vakuovací balička potravin VM MASTER

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
8 490 Kč
7 017 Kč bez DPH
Kód: ID356552 EAN: 8595235808849 Výrobce: Maxxo
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
MAXXO profesionální vakuovací balička potravin VM MASTER
Vakuovací balička potravin Maxxo VM Master je určena nejen pro domácnosti, ale i také pro živnostníky např. řezníky, lahůdkáře, hoteliéry, myslivce, či rybáře aj. Díky svému výkonu je vakuovačka připravena na intenzivní používání a díky tomu, lze vakuovat nepřetržitě bez zbytečných přestávek. Balička pojme vakuovací role/sáčky až do šířky 40cm. Takto široké fólie umožňují vakuovat i velmi objemné potraviny. V uzavíratelném horním krytu nalezente zabudované odkládací místo pro rolky do šíře 40cm. Ve spojení s integrovaným řezákem fólií nebudete potřebovat další kuchyňské příslušenství. Požadovaný rozměr folie dosáhnete za několik sekund. Maxxo VM Master nabídne duální vakuovací pumpu s velkým sacím výkonem až 25l/min. Dvojitá svářecí lišta se postará o dvojitý pevný svár, který zabrání úniku vakua. Pouhým stiskem jednoho tlačítka spustíte plně automatický proces vakuování, kdy po úplném odsátí vzduchu dojde k zatavení folie. Pokud budete vakuovat měkčí potraviny, můžete přerušit vakuovací proces kdykoliv v průběhu odsávání vzduchu, aby nedošlo k deformaci potraviny. Můžete vakuovat i ve vakuovacích dózách Maxxo VC 1800 (nejsou součástí balení), kde uchováte saláty, polévky, omáčky atd. Vakuovačka VM Master je vybavena dokonce i funkcí rychlého marinování. Parametry: Příkon: 350W Sací výkon: -950mb Zesílený výkon kompesoru: 25l/min Maximální šířka rolky/sáčku: 40cm Hmotnost: 9kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

MAXXO je česká, rychle rostoucí značka se zaměřením na moderní výrobky a doplňky do kuchyně a domácnosti. Produkty značky MAXXO se vyznačují atraktivním designem, kvalitním zpracováním a sledují poslední světové trendy. Značka si klade u všech svých výrobků za cíl vždy nabídnout nejlepší poměr cena x výkon na trhu. Produkty MAXXO jsou vyráběny v renomovaných výrobních závodech v ČR, Německu, Slovinsku, na Taiwanu a v Číně.

>> Více informací o výrobci