Maxxo sušička ovoce INFRA DRY+

Dostupnost: Skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
5 990 Kč
4 950 Kč bez DPH
Kód: ID356554 EAN: 8595235808269 Výrobce: Maxxo
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Maxxo sušička ovoce INFRA DRY+
Infračervená sušička Maxxo Infra Dry+ velmi rychle a šetrně suší ovoce, zeleninu, maso, houby a jiné potraviny pomocí technologie infračerveného záření, zachovávající prospěšné látky, barvu i chuť. Sušička zvládne vyrobit v oblíbené sušené maso (jerky), ale i lahodný domácí jogurt. SUŠENÍ INFRAČERVENÝM ZÁŘENÍM Hlavní předností sušičky je sušení infračerveným zářením, které na potraviny působí stejně jako sluneční paprsky. Infračervené záření má schopnost v potravinách uchovat všechny vitamíny a minerály, sušené ovoce si navíc zachová přirozenou barvu a vůni. Díky výborným termickým vlastnostem infračerveného záření sušička Maxxo Infra Dry+ potraviny usuší až dvakrát rychleji než klasické horkovzdušné sušičky. VÝKONNÁ KOMBINOVANÁ SUŠIČKA S vysokým výkonem 500 W a infračerveným světlem se sušička postará, aby byly rovnoměrně vysušeny i potraviny s vysokým obsahem vody (např. citrusy, rajčata) za výrazně kratší dobu, než při běžném sušení. V případě potřeby lze ovšem infračervené světlo vypnout a sušit klasickou metodou s použitím horkého vzduchu. UNIVERZÁLNÍ VYUŽITÍ Díky pěti plně automatickým programům se Vám snadno podaří usušit nejen ovoce, zeleninu, či maso, ale také připravit domácí jogurt. Můžete zvolit také manuální režim a sami nastavit teplotu v rozmezí 35 °C – 75 °C a dobu sušení v rozmezí od 1 – 99 hodin. Uvnitř sušičky naleznete 5 ks nerezových sušicích plátů pro rovnoměrné a šetrné sušení. Nerezové pláty lze jednoduše umývat v myčce.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

MAXXO je česká, rychle rostoucí značka se zaměřením na moderní výrobky a doplňky do kuchyně a domácnosti. Produkty značky MAXXO se vyznačují atraktivním designem, kvalitním zpracováním a sledují poslední světové trendy. Značka si klade u všech svých výrobků za cíl vždy nabídnout nejlepší poměr cena x výkon na trhu. Produkty MAXXO jsou vyráběny v renomovaných výrobních závodech v ČR, Německu, Slovinsku, na Taiwanu a v Číně.

>> Více informací o výrobci