Maxxo termo skleničky Doppio 100ml (balení 2ks)

  • Poslední kusy
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
239 Kč
198 Kč bez DPH
bal

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 224 Kč s DPH
  • 5 ks a více 210 Kč s DPH
  • 10 ks a více 195 Kč s DPH
Kód: ID260426 Prod. číslo: DH907 EAN: 8595235800843 Výrobce: Maxxo
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Maxxo termo skleničky Doppio 100ml (balení 2ks)
Dvojité TERMO borosilikátové sklo udrží dlouho požadovanou teplotu nápoje. Teplé a studené nápoje si udrží svou teplotu po dlouhou dobu. Sklenice se vyznačují moderním designem a dobrou odolností vůči vysokým a nízkým teplotám. Jsou vyrobeny ze silného borosilikátového skla, kterém je odolnější proti tepelné deformaci než běžné sklo. Jsou odolnější proti poškrábání, prasklinám, škrábancům, než tradiční sklo. Odolné proti chemikáliím. Při mytí termo skleniček v myčce na nádobí doporučujeme používat šetrné programy se sníženou teplotou. Při ohřevu v mikrovlné troubě zvolte program se sníženým výkonem. Obsah: 100ml Počet kusů v balení: 2ks
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

MAXXO je česká, rychle rostoucí značka se zaměřením na moderní výrobky a doplňky do kuchyně a domácnosti. Produkty značky MAXXO se vyznačují atraktivním designem, kvalitním zpracováním a sledují poslední světové trendy. Značka si klade u všech svých výrobků za cíl vždy nabídnout nejlepší poměr cena x výkon na trhu. Produkty MAXXO jsou vyráběny v renomovaných výrobních závodech v ČR, Německu, Slovinsku, na Taiwanu a v Číně.

>> Více informací o výrobci