Meade LightBridge Mini 82mm Telescope

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  36 měsíců
1 590 Kč
1 314 Kč bez DPH
Kód: ID307550 Prod. číslo: 0643824208704 EAN: 0643824208704 Výrobce: Meade
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Meade LightBridge Mini 82mm Telescope

82mm teleskop Meade LightBridge Mini

Newtonův teleskop. Průměr objektivu (apertura): 82 mm. Ohnisková vzdálenost: 300 mm

LightBridge Mini 82 umožňuje připravit a sdílet zážitek z pozorování Slunce během několika vteřin. Ať už venku táboříte nebo odpočíváte na terase, Dobsonovy teleskopy LightBridge Mini jsou ideálními přístroji typu „grab-and-go“, které nabízí snadné a přenosné pozorování přímo z krabice!

Model LightBridge Mini 82 nabízí 82mm aperturu s kompaktní ohniskovou vzdáleností 300 mm (f/3,7). Tento teleskop váží pouhé 2kg a je maximálně přenositelný. Otočný držák o 360° a jednoduchá konstrukce „point-and-look“ usnadňují navigaci na obloze. Budete si užívat schopnosti 82mm zachytávat světlo pro čisté, jasné obrazy Měsíce a planet jako Saturn a Jupiter!

Díky své elegantní a kompaktní velikosti je funkční i okouzlující. Stylová stolní konstrukce umožňuje, aby byl přístroj LightBridge Mini vystaven jako dekorativní prvek, který je však okamžitě k dispozici, jakmile nastane správný okamžik.

Model Lightbridge Mini 82 je vybaven jedním Dobsonovým držákem, je dodáván se dvěma okuláry pro nízké zvětšení (26 mm) a vysoké zvětšení (9 mm), 2x objektivem Barlow, který zdvojnásobuje zvětšení každého okuláru, hledáčkem s červeným bodem, který pomůže pozorovací dalekohled zaměřit a DVD Autostar Suite Astronomy planetárium s více než 10 000 nebeskými objekty.

Nyní snadno začleníte astronomii a hvězdářství do večeření a aktivit pod širým nebem, protože LightBridge Mini není jen astronomický přístroj, ale i spouštěč konverzace. Díky své elegantní a kompaktní konstrukci je funkční i příjemný na pohled. Stylová stolní konstrukce umožňuje, aby byl přístroj LightBridge Mini vystaven jako dekorativní prvek, přičemž je však okamžitě k dispozici poskytnout úžasný pohled na hvězdy, jakmile nastane správný okamžik.

Pozorovací dalekohled LightBridge Mini je ideální volbou pro každého. Amatérský a profesionální astronom má nyní definitivní nástroj pro sdílení záliby s nadšenci i začátečníky. Ti, kteří jsou v astronomii nováčky nebo právě začínají, ocení noční oblohu bez vynucení.

Základní charakteristiky:

  • Základní přístroj pro sdílení koníčku s nadšenci i začátečníky
  • Newtonovský reflektor s 82mm (3,2“) aperturou, který vám poskytne úžasný pohled na Měsíc a planety.
  • Lehký a kompaktní s ohniskovou vzdáleností 300 mm (f/3,7) pro dokonalou přenositelnost.
  • Dodává se s 26mm (12x) a 9mm (33x) okuláry pro nízké a vysoké zvětšení.
  • Dodáván s 2 objektivy Barlow pro zdvojnásobení zvětšovací schopnosti okuláru.
  • Otočný držák o 360° s jednoduchou konstrukcí „point-and-look“ pro snadné použití.

Specifikace:

  • Optická konstrukce: reflektor
  • Optický systém: Newton
  • Apertura, mm: 82
  • Tvar čočky (zrcadla): Parabolická
  • Ohnisková vzdálenost, mm: 300
  • Maximální zvětšení, x: 164
  • Světelnost: f/3,7
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení