Meguiar's Detailing Mitt - 920 g/m2

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
299 Kč
239 Kč
198 Kč bez DPH
-20%

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 254 Kč s DPH
  • 5 ks a více 269 Kč s DPH
  • 10 ks a více 284 Kč s DPH
Kód: ID362937 EAN: 4260314990862 Výrobce: Meguiar's
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Meguiar's Detailing Mitt - 920 g/m2
Špičková, extrémně hustá mikrovláknová rukavice s dlouhými vlákny a velmi vysokou gramáží 920 g/m2! Bohatá, jemná detailingová rukavice pro stírání detailerů, leštění oken, čištění a údržbu kožených povrchů a ostatních interiérových částí! Šetrná pro všechny lakované i nelakované povrchy, které budete touto rukavicí doslova hýčkat a stírání všech produktů pro Vás nebude představovat žádné obtíže! Extrémní absorpční schopnosti zajistí dokonalé stírání, jaké jste dosud nepoznali! Nepřekonatelná také jako interiérová prachovka, která v kombinaci s přípravky na interiérové plasty lehce a šetrně zachytí prach a drobné nečistoty! Tato luxusní rukavice je šetrná pro všechny druhy povrchů - lakované, nelakované, plastové, kožené i čalouněné. Je vhodná pro použití a stírání produktů v interiéru i exteriéru vozu. Po použití je možno rukavici prát v pračce na 60°C, bez použití aviváže. Rukavice má obšité okraje extra jemným mikrovláknem, aby nedošlo k poškrábání vozu, navíc do ní lze vložit ruku, aby Vám nespadla ani při práci ve složitých interiérových zákoutích. Vlastnosti: Extrémně hustá a jemná mikrovláknová rukavice. Nepřekonatelná při stírání leštěnek, vosků, detailerů a dalších přípravků. Vhodná pro použití na všech typech povrchů v exteriéru i interiéru auta. Speciální, jemné obšití okrajů zabraňuje poškrábání povrchu. Hmotnost: 920 g/m2 Tip Meguiar's: Rukavici před prvním použitím dobře vyklepejte, abyste ji zbavili volných vláken. Případně můžete rukavici před prvním použitím vyprat v pračce, na 60°C, bez použití aviváže. Rukavici napoprvé vyperte samostatně, aby nedošlo k obarvení ostatních textilií. Dále už můžete rukavici prát společně s dalšími mikrovláknovými utěrkami a ručníky.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Meguiar's a její prvotřídní výrobky píší svou historii již od roku 1901. Když Henry Ford založil svou továrnu, Meguiar's za sebou měl již dva úspěšné roky. A když byl před druhou světovou válkou představen legendární Volkswagen Brouk, blížil se Meguiar's pomalu, ale jistě již ke svému čtvrtému křížku.

>> Více informací o výrobci