Meguiar's Endurance High Gloss Tire Gel 473 ml

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
349 Kč
288 Kč bez DPH
Kód: ID354258 Výrobce: Meguiar's
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Meguiar's Endurance High Gloss Tire Gel 473 ml
Oslnivý lesk sluší nejenom karoserii, ale také pneumatikám! S přípravky na ošetření pneumatik od Meguiar's ale zapomeňte na lesk, který vydrží pár dní, nebo nanejvýš do prvního deště. Naše přípravky vydrží týdny a týdny a týdny... Kromě lesku navíc tyto přípravky bojují proti stárnutí, puchření a hnědnutí bočnic pneumatik, čímž významně prodlužují jejich životnost! Meguiar’s Endurance High Gloss Tire Gel je absolutní špičkou v péči o pneumatiky! Tento extrémně koncentrovaný a hustý přípravek díky svým prémiovým složkám dodá Vašim pneumatikám bohatý tmavý lesk, který netrvá jen dny, ale rovnou celé týdny! Speciální složení odolá dešti i dalším nepříznivým vlivům a udrží Vaše pneumatiky v bezvadné kondici po dlouhou dobu. Péče o pneumatiky je důležitá nejen z estetického, ale také z praktického hlediska. Meguiar’s Endurance High Gloss Tire Gel chrání pneumatiky před vysycháním, puchřením a hnědnutím. Používáním tohoto gelu zamezíte projevům stárnutí a Vaše pneumatiky tak budou stále vypadat jako nové. Díky praktickému gelovému provedení nehrozí, že zašpiníte čerstvě umyté disky nebo karoserii, jako tomu bývá u rozprašovačů a tlakových sprejů. Nanášení gelu si navíc můžete usnadnit použitím speciálního aplikátoru X3090 Tyre Dressing Applicator Pad. Díky tomu nepřijde nazmar ani jediná kapka tohoto skvělého přípravku! Postup aplikace: -Naneste gel na aplikátor X3090 Meguiar's Tyre Dressing Applicator Pad nebo X3070 Meguiar's Soft Foam Applicator Pad a rozetřete po suché a čisté bočnici pneumatiky. -Případné přebytečné množství ihned setřete mikrovláknovou utěrkou X1801 Meguiar's Finishing Towel, X2010 Meguiar's Supreme Shine Microfiber Towel nebo E101 Meguiar's Ultimate Microfiber Towel. -Před jízdou nechte zaschnout. -Neaplikujte na lak, plasty a povrchy, kde není kluzký efekt žádoucí (např. běhouny pneumatik, brzdové komponenty, pneumatiky jednostopých vozidel apod.)! Profesionální tipy: -Nepoužívejte na jednostopá vozidla. -Skladujte ve svislé poloze. Výhody přípravků na ochranu pneumatik: -Chrání pneumatiku před nepříznivými okolními vlivy. -Zabraňují světlání, puchření či hnědnutí pneumatik vlivem UV záření. -Udržují líbivý tmavý, mokrý vzhled. -Dodávají lesk a celkově zlepšují perfektní vzhled vozu.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Meguiar's a její prvotřídní výrobky píší svou historii již od roku 1901. Když Henry Ford založil svou továrnu, Meguiar's za sebou měl již dva úspěšné roky. A když byl před druhou světovou válkou představen legendární Volkswagen Brouk, blížil se Meguiar's pomalu, ale jistě již ke svému čtvrtému křížku.

>> Více informací o výrobci