Meguiar's Finishing Towel - 30 cm x 45 cm, 920 g/m2

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
299 Kč
247 Kč bez DPH
Kód: ID354261 EAN: 4260314990831 Výrobce: Meguiar's
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Meguiar's Finishing Towel - 30 cm x 45 cm, 920 g/m2
Špičková, extrémně hustá mikrovláknová utěrka s dlouhými vlákny a velmi vysokou gramáží 920 g/m2! Díky této bohaté utěrce budete svůj lak doslova hýčkat a stírání leštěnek, vosků či detailerů pro Vás nebude představovat žádné obtíže! Extrémní absorpční schopnosti zajistí dokonalé stírání, jaké jste dosud nepoznali! Tato luxusní utěrka je šetrná pro všechny druhy povrchů - lakované, nelakované, plastové, kožené i čalouněné. Je vhodná pro použití a stírání produktů v interiéru i exteriéru vozu. Po použití je možno utěrku prát v pračce na 60°C, bez použití aviváže. Utěrká má obšité okraje extra jemným mikrovláknem, aby nedošlo k poškrábání vozu. Vlastnosti: -Extrémně hustá a jemná mikrovláknová utěrka. -Nepřekonatelná při stírání leštěnek, vosků, detailerů a dalších přípravků. -Vhodná pro použití na všech typech povrchů v exteriéru i interiéru auta. -Speciální, jemné obšití okrajů zabraňuje poškrábání povrchu. -Rozměr: 30 x 45 cm Tip Meguiar's: -Utěrku před prvním použitím dobře vyklepejte, abyste ji zbavili volných vláken. -Případně můžete utěrku před prvním použitím vyprat v pračce, na 60°C, bez použití aviváže. -Utěrku napoprvé vyperte samostatně, aby nedošlo k obarvení ostatních textilií. Dále už můžete utěrku prát společně s dalšími mikrovláknovými utěrkami a ručníky.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Meguiar's a její prvotřídní výrobky píší svou historii již od roku 1901. Když Henry Ford založil svou továrnu, Meguiar's za sebou měl již dva úspěšné roky. A když byl před druhou světovou válkou představen legendární Volkswagen Brouk, blížil se Meguiar's pomalu, ale jistě již ke svému čtvrtému křížku.

>> Více informací o výrobci