Meguiar's Hybrid Ceramic Kit

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 849 Kč
1 528 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 1 818 Kč s DPH
  • 5 ks a více 1 788 Kč s DPH
  • 10 ks a více 1 757 Kč s DPH
Kód: ID354257 EAN: 4260311111253 Výrobce: Meguiar's
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Meguiar's Hybrid Ceramic Kit
Kompletní výhodná sada autokosmetiky Meguiar's složená z hybridních keramických produktů pro tu nejkvalitnější ochranu, údržbu a extrémní odpuzování vody z Vašeho laku! Vybrali jsme pro Vás naše nejkvalitnější produkty a vytvořili tuto cenově výrazně zvýhodněnou sadu, která obsahuje vše, co pro dokonalou péči o lak svého vozu potřebujete! Sada obsahuje: G200416 Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax, 473 ml -nejmodernější, hybridní keramická technologie polymerů a SiO2 pro maximální ochranu laku s extrémní hydrofobitou! -geniálně snadná aplikace ručně nebo pomocí orbitální leštičky -nejdokonalejší a nejvíce odolná, doma aplikovatelná ochrana laku, kol, plastů, světel, gumových částí a dalších povrchů! -extrémní odpuzování vody zajišťuje tzv. "samočisticí efekt" G190526 Meguiar's Hybrid Ceramic Wax, 768 ml -stejně kvalitní, špičková hybridní keramická technologie SiO2 a polymerů, aplikovatelná snadno pomocí rozprašovače -slouží k posílení a prodloužení ochrany dodané tekutým hybridním keramickým voskem (G200526) -lze použít i jako samostatná ochrana laku bez dalších kombinací s ostatními produkty -geniálně jednoduchá aplikace - nastříkejte na mokré auto, opláchněte a osušte! To vše v průběhu běžného mytí! -stačí aplikovat jednou za 2-3 mytí Vašeho auta! -extrémní odpuzování vody zajišťuje tzv. "samočisticí efekt" G200526 Meguiar's Hybrid Ceramic Detailer, 768 ml -detailer pro každodenní udržení perfektního vzhledu vozu -odstraňuje lehké nečistoty, dodává extrémní hladkost povrchu laku, posiluje jeho lesk -obsahuje hybridní keramickou technologii polymerů a SiO2 - díky tomu při běžné údržbě skutečně zároveň nanášíte hybridní keramickou ochranu! -otírejte lehké nečistoty a nanášejte skutečnou ochranu laku - to vše V JEDINÉM KROKU! -Všechny produkty, které sada obsahuje, lze zakoupit také samostatně. Při nákupu sady je však jejich nákup výrazně výhodnější.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Meguiar's a její prvotřídní výrobky píší svou historii již od roku 1901. Když Henry Ford založil svou továrnu, Meguiar's za sebou měl již dva úspěšné roky. A když byl před druhou světovou válkou představen legendární Volkswagen Brouk, blížil se Meguiar's pomalu, ale jistě již ke svému čtvrtému křížku.

>> Více informací o výrobci