Meguiar's NXT Generation All Metal Polish - nejoblíbenější leštěnka na kovy, tuhá, 142 g

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
349 Kč
288 Kč bez DPH

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 343 Kč s DPH
  • 5 ks a více 337 Kč s DPH
  • 10 ks a více 332 Kč s DPH
Kód: ID354267 Výrobce: Meguiar's
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Meguiar's NXT Generation All Metal Polish - nejoblíbenější leštěnka na kovy, tuhá, 142 g
Meguiar’s NXT Generation All Metal Polish je nejoblíbenější leštěnkou na kovy mezi našimi zákazníky! Tento úžasný produkt čistí, leští a chrání všechna kola, nerezové výfuky, sání, ventilová víka a všechny ostatní díly z chromu, hliníku, nerezu, mosazi, mědi, stříbra a dalších kovů. Meguiar’s technologie MDAT (Microscopic Diminishing Abrasive Technology) odstraňuje defekty povrchů ze surového, nelakovaného kovu rychleji a bezpečněji, než běžné brusné přípravky. Bojujete se škrábanci, oxidací, bílými skvrnami či mapami od nešetrných a agresivních čističů? Meguiar's NXT All Metal Polish Vás zbaví všech defektů rychle a efektivně. Zároveň povrch vyleští do zrcadlového lesku a vy se můžete kochat precizně vyleštěným kovovým povrchem, navíc účinně ochráněným na dlouhou dobu. -Rychle a snadno leští všechny kovové povrchy do zrcadlového lesku. -Zanechává ochrannou vrstvu jako štít proti vlhkosti a nečistotám. -Obsahuje anti-korozní složky proti nepříznivým vlivům prostředí. -Čistí, leští a chrání zároveň. -Vhodná na chrom, hliník, nerez, mosaz, měď a další kovy (nepoužívejte na zlacené povrchy) Postup leštění kovových povrchů: -Pracujte na povrchu, který je ve stínu a chladný na dotek. -Pěnovým aplikátorem naberte malé množství leštěnky z kelímku. -Kruhovým či rovnoběžným pohybem, středním tlakem vyleštěte kovový povrch. -Zbytky leštěnky setřete dříve, než stačí na povrchu zaschnout. -Pro stírání používejte mikrovláknovou utěrku X1801 Meguiar's Finishing Towel, X2010 Meguiar's Supreme Shine Microfiber Towel nebo E101 Meguiar's Ultimate Microfiber Towel. -V případě potřeby celý postup opakujte, dokud neodstraníte všechny defekty a nedocílíte perfektního, zrcadlového lesku. Tip Meguiar's: -Nejste si jistí, jestli povrch je zalakován bezbarvým lakem, nebo se jedná o surový kov bez povrchového lakování? Poradíme Vám, jak to snadno zjistit. -Vezměte si kteroukoli leštěnku na lak nebo na kov. -Pomocí vhodného aplikátoru (např. X3070 Meguiar's Soft Foam Applicator Pad) aplikujte malé množství leštěnky na povrch, u kterého chcete zjistit, zda se jedná o kov nebo lak, lehce přeleštěte a podívejte se, do jaké barvy se zbarvila pracovní plocha aplikátoru: -Aplikátor se zbarvil do černé - znamená to, že leštíte surový kov, který nemá na povrchu žádný lak - pro leštění tedy použijte leštěnku na kovy. -Aplikátor se zbarvil do barvy leštěnky - leštíte lak, kterým je kov pokrytý - použijte tedy leštěnku na lak.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Meguiar's a její prvotřídní výrobky píší svou historii již od roku 1901. Když Henry Ford založil svou továrnu, Meguiar's za sebou měl již dva úspěšné roky. A když byl před druhou světovou válkou představen legendární Volkswagen Brouk, blížil se Meguiar's pomalu, ale jistě již ke svému čtvrtému křížku.

>> Více informací o výrobci