Meguiar's Water Magnet Microfiber Drying Towel - sušicí ručník z mikrovlákna, 76 x 55 cm

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
709 Kč
567 Kč
469 Kč bez DPH
-20%

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 602 Kč s DPH
  • 5 ks a více 637 Kč s DPH
  • 10 ks a více 674 Kč s DPH
Kód: ID352184 Výrobce: Meguiar's
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Meguiar's Water Magnet Microfiber Drying Towel - sušicí ručník z mikrovlákna, 76 x 55 cm
Sušení je velice důležitý krok, který by měl vždy následovat bezprostředně po umytí vozu. Kvalitním osušením svého vozu zabráníte tvorbě nevzhledných skvrn, usazování vodního kamene a připravíte povrch Vašeho vozu pro následné ošetření. Tímto luxusním, extra savým ručníkem zcela bezpečně a účinně usušíte svůj vůz. Ručník má tzv. "vaflový vzor", který zajistí, že svůj vůz při sušení nepoškrábete ani při práci v otevřeném prostoru mimo mycí box či garáž. Vyzkoušeje ručník, který je vyhledáván nejen automobilovými nadšenci, ale také profesionály z celého světa pro svou efektivitu a geniální jednoduchost použití! Tipy pro sušení automobilu: Po závěrečném oplachu šamponu z povrchu karoserie vůz ještě jednou, pomalu opláchněte odshora dolů, tentokrát však pouze velmi tenkým proudem vody volně vytékajícím z hadice bez tlakového nástavce. Tímto krokem lze z laku odstranit až 80% zbývající vody a velmi výrazně si tak usnadníte následné sušení. Mikrovláknový sušicí ručník přehněte napůl a stahujte s ním vodu z povrchu vozu. Na závěr dosušte obtížně dostupná místa, záhyby a kontury karoserie. Tímto postupem udržíte ručník co nejdéle suchý a prodloužíte jeho maximální absorpční schopnosti. Všechny mikrovláknové a pěnové produkty Meguiar’s navíc lze prát v pračce na 60°C, s gelovým pracím práškem a bez použití aviváže.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Společnost Meguiar's a její prvotřídní výrobky píší svou historii již od roku 1901. Když Henry Ford založil svou továrnu, Meguiar's za sebou měl již dva úspěšné roky. A když byl před druhou světovou válkou představen legendární Volkswagen Brouk, blížil se Meguiar's pomalu, ale jistě již ke svému čtvrtému křížku.

>> Více informací o výrobci