Method Feeder Vanilka 750g

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
129 Kč
106 Kč bez DPH
Kód: ID345756 Prod. číslo: RUL-TR00155 EAN: 5902216500730 Výrobce: Sulov
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Method Feeder Vanilka 750g
Tato exkluzivní vnadící směs je připravena k okamžitému použití. Je složena z nejbohadších přírodních ingrediencích, jako jsou tepelně zpracovaná zrna s vysokým obsahem olejů a vybrané moučky s vysokým obsahem proteinů.Perfektní akce směsi je pak docílena přidáním partiklů bohatých na aroma. Pokud zakrmujete pocí materiálů PVA, stačí přidat booster dle vašeho výběru. Tato směs ryby velmi rychle zaujme a dokáže je po dlouhou dobu udržet na lovném místě. Směs je možné doplnit o další ingredience, popř. bílými červi či patentkami. Díky dokonale vyvážené konzistenci lze směs použít pro lovnou techniku Method Feeder, nebo k tvorbě koulí na zakrmení lovného místa.Obchodní balení: 10ks
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Se značkou Sulov bylo možné se setkat již v roce 1975, kdy se specializovala na výrobu sáněk, hokejek a lyží. Mezi nejznámější modely lyží patřil model Sulov Prince nebo boby Šampion/Champion, které pod tímto označením najdete i dnes.

>> Více informací o výrobci