Micro Balance Bike Deluxe Red

Dostupnost: Skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
3 590 Kč
2 967 Kč bez DPH
Kód: ID369643 EAN: 7630053529512 Výrobce: Micro
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Micro Balance Bike Deluxe Red
Micro Balance Bike Deluxe je dětské odrážedlo a odrážecí kolo v červené barvě s nafukovacími 300 mm kolečky, širokými řídítky a zadním odpružením. Středový rám je pro odlehčení odrážedla perforovaný a je navržen tak, aby při jízdě či vystupování nepřekážel ani těm nejmenším jezdcům. Pro větší komfort jezdce je zadní vidlice opatřena gumovým odpružením. Řídítka tohoto odrážecího kola jsou ve výšce 52 cm nad zemí. Mají rovný tvar s celkovou šířkou 41 cm. Gumové rukojeti mají ochranné prvky a dobře se drží. Sedlo je potažené kůží a díky důkladnému polstrování velice komfortní. Je příjemné na omak a je omyvatelné. Výškové nastavení je v rozmezí 38 - 44 cm. Balance Bike Deluxe je pro větší komfort i rychlou jízdu osazen 300 mm nafukovacími kolečky. Pro nafouknutí jsou kolečka vybavena klasickým autoventilem.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Švýcarská společnost, založená v roce 1996. Mezi hlavní sortiment firmy Micro Mobility Systems AG patří koloběžky, kickboardy, kola a příslušentví. Některé z těchto produktů byly několikrát vyznamenány.
"Našim cílem je, aby inovace šla vždy ruku v ruce s vynikající kvalitou."

>> Více informací o výrobci