Micro Black Deluxe

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
6 490 Kč
6 360 Kč
5 256 Kč bez DPH
-2%
Kód: ID326575 EAN: 7640170571394 Výrobce: Micro
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Micro Black Deluxe
Micro Black Deluxe je odladěná, pohodlná a na pohled luxusní skládací koloběžka vhodná na svižnou jízdu i na delší vzdálenosti. Speciální nášlapná gumová vrstva italského výrobce Vibram a odpružené přední kolečko, zaručují jezdci pohodlnou jízdu bez vibrací na nášlapné desce. Samotná konstrukce nášlapné desky je pevná a při odrazech nehoupe (na rozdíl od modelů Flex). Nášlapná deska je u této skládací koloběžky posazena trochu níže a proto při menších odrazech nemusíte pokrčovat koleno stojné nohy a tím při delších cestách nebolí tolik Vaše stehna. Jedná se tak o komfortní a pohodlnou jízdu. Řídítková tyč má integrovaný zámek, díky kterému uzamknete koloběžku téměř kdekoliv. Kabel zámku jednoduše vytáhnete z řídítek. Skládací koloběžka Black Deluxe má černou barvu a je osazena pevnými 200 mm kolečky určenými pro svižnou jízdu. Jako všechny modely Micro, tak i Black Deluxe lze jednoduše složit a uložit ho v práci pod stůl, do kufru auta nebo pod sedadlo veřejné dopravy.
Přední kolo:
 "
Zadní kolo:
 "
Skládací:
Ano
Nosnost:
100 kg
Hmotnost:
4,7 kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Švýcarská společnost, založená v roce 1996. Mezi hlavní sortiment firmy Micro Mobility Systems AG patří koloběžky, kickboardy, kola a příslušentví. Některé z těchto produktů byly několikrát vyznamenány.
"Našim cílem je, aby inovace šla vždy ruku v ruce s vynikající kvalitou."

>> Více informací o výrobci