Micro Black

Dostupnost: Skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
5 090 Kč
4 988 Kč
4 122 Kč bez DPH
-2%
Kód: ID326565 EAN: 7640108561220 Výrobce: Micro
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Micro Black
Skládací koloběžka Micro Black představuje esteticky laděnou a vysoce elegantní skládací koloběžku pro maximální jízdní zážitek. Předností koloběžky je pevná a dlouhá nášlapná deska, která se oproti modelům Flex při odrazu neprohýbá a nehoupe. 200 mm kolečka dodávají této skládací koloběžce svižnou a dynamickou jízdu. Nášlapná deska je u této skládací koloběžky posazena trochu níže a proto při menších odrazech nemusíte pokrčovat koleno stojné nohy a tím při delších cestách nebolí tolik Vaše stehna. Jedná se tak o komfortní a pohodlnou jízdu. Komfort jízdy umocňuje možnost vysunutí řídítek až do 103 cm. Díky své černé barvě je koloběžka Micro Black oblíbená jak u žen, tak i mužů.
Přední kolo:
 "
Zadní kolo:
 "
Skládací:
Ano
Nosnost:
100 kg
Hmotnost:
4,7 kg
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Švýcarská společnost, založená v roce 1996. Mezi hlavní sortiment firmy Micro Mobility Systems AG patří koloběžky, kickboardy, kola a příslušentví. Některé z těchto produktů byly několikrát vyznamenány.
"Našim cílem je, aby inovace šla vždy ruku v ruce s vynikající kvalitou."

>> Více informací o výrobci