Micro Cruiser Pink

Dostupnost: Skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
3 890 Kč
3 812 Kč
3 151 Kč bez DPH
-2%
Kód: ID326544 EAN: 7640170574616 Výrobce: Micro
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Micro Cruiser Pink
Micro Cruiser Pink je skládací dětská koloběžka v růžové barvě, která je vhodná i na delší vzdálenosti. Jedná se o jednu z nejpohodlnějších skládacích dětských koloběžek. Předností této koloběžky jsou rychlá a pohodlná 200 mm PU kolečka, která se osazují i na koloběžky pro dospělé. Výhodou 200mm oproti 120 mm nebo 100 mmm kolečkům je, že větší kolečka lépe překonají nerovnosti vozovky. Nevýhodou velkých koleček je horší skladnost složené koloběžky a větší poloměr zatočení. Další předností modelu Micro Cruiser jsou do V tvarovaná a polohovatelná řídítka, která lze nastavit podle přání každého dítěte. U koloběžky je mírně zkrácená nášlapná deska tak, aby vyhovovala dětem s ohledem na snadnou ovladatelnost. Všechny tyto vlastnosti zajišťují svižnou a pohodlnou jízdu do školy, městem ale i na delší vzdálenosti. Koloběžku může řídit šikovný jezdec od 5 let. Horní věková hranice je limitovaná výškou jezdce, obvykle do 12 let. Díky své růžové barvě je tato dětská koloběžka Micro Cruiser Pink oblíbená především u děvčat.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Švýcarská společnost, založená v roce 1996. Mezi hlavní sortiment firmy Micro Mobility Systems AG patří koloběžky, kickboardy, kola a příslušentví. Některé z těchto produktů byly několikrát vyznamenány.
"Našim cílem je, aby inovace šla vždy ruku v ruce s vynikající kvalitou."

>> Více informací o výrobci