Micro Flex PU 200 Black

Dostupnost: Skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
5 590 Kč
5 439 Kč
4 495 Kč bez DPH
-3%
Kód: ID326571 EAN: 7640108560476 Výrobce: Micro
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Micro Flex PU 200 Black
Micro Flex PU Black je stylová, rychlá a pohodlná skládací koloběžka s pevnými kolečky o průměru 200 mm. Osazená PU kolečka jsou velice rychlá, dynamická a na jeden odraz s nimi dojedete dál, než s menšími nebo nafukovacími kolečky. Těžším jezdcům na hranici nosnosti se pojede stejně dobře a rychle jako lehkým jezdcům. Koloběžka Micro Flex PU má pružnou patentovanou dřevovláknitou nášlapnou desku se skelnými vlákny, která zajišťuje komfort jízdy. Deska tedy eliminuje vibrace a při odrazu se mírně prohýbá. Koloběžka je vybavena předním a zdaním blatníkem, zadní blatník slouží zároveň jako brzda. Výška řídítek koloběžky Flex PU je nastavitelná v rozmezí od 72 cm do 102 cm nad zemí. Rukojeti řídítek jsou sklopné pro lepší úsporu místa při složení. Díky své černé barvě je skládací koloběžka Micro Flex PU Black oblíbená jak u žen tak i u mužů.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Švýcarská společnost, založená v roce 1996. Mezi hlavní sortiment firmy Micro Mobility Systems AG patří koloběžky, kickboardy, kola a příslušentví. Některé z těchto produktů byly několikrát vyznamenány.
"Našim cílem je, aby inovace šla vždy ruku v ruce s vynikající kvalitou."

>> Více informací o výrobci