Micro Rocket Blue

Dostupnost: U dodavatele
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
4 410 Kč
4 322 Kč
3 572 Kč bez DPH
-2%
Kód: ID326552 EAN: 7640108563354 Výrobce: Micro
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Micro Rocket Blue
Micro Rocket Blue je nepřehlédnutelná a zábavná skládací koloběžka v modro tyrkysové barvě. Od ostatních skládacích koloběžek se odlišuje především extra silnými kolečky o šířce 64 mm a průměru 120 mm. Díky těmto kolečkům má koloběžka perfektní stabilitu při jízdě i v těch nejostřejších zatáčkách. Nášlapná deska je v přední části mírně rozšířená pro ještě větší zvýšení stability a komfortu jízdy. Koloběžka Micro Rocket je určena především pro zábavu, požitek z jízdy a na kratší trasy. S ohledem na širší kolečka není vhodná na jízdy delších vzdáleností. Micro Rocket je svými vlastnostmi zařazena jako dětská koloběžka, ale je vhodná i jako koloběžka pro dospělé. I přes vzhledově mohutnější tvary, je koloběžka poměrně lehká a zvládne jí řídit šikovný jezdec cca od 6 let. Protože je ale koloběžka především zábavná a tak trochu adrenalinová, tak si jí nejvíce užijí děti mezi 8-15 rokem. Protože má Rocket nosnost 100 kg, může na ní jezdit i dospělý člověk. Díky své jedinečné modro tyrkysové barvě je koloběžka Micro Rocket Blue oblíbená jak u holek, tak i u kluků.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Švýcarská společnost, založená v roce 1996. Mezi hlavní sortiment firmy Micro Mobility Systems AG patří koloběžky, kickboardy, kola a příslušentví. Některé z těchto produktů byly několikrát vyznamenány.
"Našim cílem je, aby inovace šla vždy ruku v ruce s vynikající kvalitou."

>> Více informací o výrobci