Micro Speed+ Mint

Dostupnost: Skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
4 410 Kč
4 322 Kč
3 572 Kč bez DPH
-2%
Kód: ID326549 EAN: 7640108560506 Výrobce: Micro
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Micro Speed+ Mint
Micro Speed+ Mint je univerzální skládací koloběžka v barvě máty a je vhodná pro děti, mládež i dospělé. Od ostatních skládacích koloběžek se odlišuje především svými kolečky, která mají zabudovaný speciální absorpční systém pro pohlcování nerovností, např. na hrubém asfaltu. Díky těmto kolečkům je koloběžka rychlá a komfortní při běžné jízdě. Zároveň má malé rozměry při složení, což oceníte všude tam, kde ji potřebujete přenést nebo uklidit (školní skříň, lavice, pod sedadlo v autobuse nebo v práci pod stůl). Nášlapná deska je v přední části mírně rozšířená pro větší zvýšení stability a komfortu jízdy. Koloběžka Micro Speed+ je určena především pro běžnou jízdu na kratší, středně dlouhé i delší trasy. Svými vlastnostmi a konstrukcí se řadí mezi dětské koloběžky, ale zároveň je i perfektní kompaktní koloběžka pro dospělé. Jedná se o jednu z nejlehčích skládacích koloběžek v nabídce Micro. Proto ji po chvilce zvládne řídit i šikovný jezdec cca. od 6 let. Koloběžka Speed+ je však nejoblíbenější u věkové skupiny 8-15 let a také u dospělých žen, které ocení její lehké a kompaktní rozměry. Koloběžka má standardní nosnost 100 kg, obsahuje stojánek a možnost připevnění ramenního popruhu. Dobře se také přenáší v našem Bag in Bagu. Díky své mátové barvě je koloběžka Micro Speed+ Mint oblíbená především u žen.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Švýcarská společnost, založená v roce 1996. Mezi hlavní sortiment firmy Micro Mobility Systems AG patří koloběžky, kickboardy, kola a příslušentví. Některé z těchto produktů byly několikrát vyznamenány.
"Našim cílem je, aby inovace šla vždy ruku v ruce s vynikající kvalitou."

>> Více informací o výrobci