Micro Sprite Deluxe Black

Dostupnost: Skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
3 090 Kč
2 935 Kč
2 426 Kč bez DPH
-5%
Kód: ID359085 EAN: 7630053524005 Výrobce: Micro
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Micro Sprite Deluxe Black
Sprite Deluxe Black je vylepšená varianta světově proslulé a léty prověřené klasické hliníkové koloběžky Micro Sprite. Koloběžka je ve výrazném a líbivém černém provedení, které zaujme jak teenagera, tak i juniora. Stejně jako předchozí model, tak i Sprite Deluxe je řazený mezi dětské koloběžky. I přes to, že má nosnost 100 kg je primárně určený především pro děti, juniory a mládež. I přes různá vylepšení je model Sprite Deluxe stále velice lehký (3,3 kg). Díky své délce, širokým řídítkům a dvěma 120 mm kolečkům je dokonale ovladatelný pro malé dítě, ale i pro mladistvého. Koloběžka je tak vhodná i pro delší přejezdy. Nášlapná deska je vyrobena z hliníku, kde její nášlapná část je dlouhá 34 cm a široká 10 cm. Horní část nášlapné desky je 7 cm nad povrchem (světlá výška je cca. 5 cm). Řídítková tyč Sprite Deluxe má integrované LED světlo na 2 baterie typu AAA (nejsou součástí balení). Výška řídítek je nastavitelná v rozmezí od 73 cm do 102 cm nad zemí. Rukojeti řídítek u verze Deluxe nejsou sklopné (skládací), ale jsou pevně přišroubované, čímž zvyšují tuhost během jízdy. Byla také zvětšena šířka mezi rukojeťmi, což pro většinu jezdců zlepšuje komfort jízdy. Řídítka jsou polohovatelná a dají se nastavit podle přání každého jezdce. Koloběžka je nyní nově vybavena předním plastovým blatníkem. Zadní nášlapná brzda, která má funkci zadního blatníku, je prodloužena a osazena reflexním prvkem. 120 mm pevná černá PU kolečka v kombinaci s kvalitními ložisky zajistí perfektní ovladatelnost i svižnou jízdu s minimálním valivým odporem. Koloběžka obsahuje stabilní, dobře ovladatelný stojánek. Na koloběžku nelze použít popruh pro přenášení, protože řídítka tvaru v nemají zajišťovací očko pro popruhy.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Švýcarská společnost, založená v roce 1996. Mezi hlavní sortiment firmy Micro Mobility Systems AG patří koloběžky, kickboardy, kola a příslušentví. Některé z těchto produktů byly několikrát vyznamenány.
"Našim cílem je, aby inovace šla vždy ruku v ruce s vynikající kvalitou."

>> Více informací o výrobci