Micro Sprite Pink

Dostupnost: Skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
2 734 Kč
2 260 Kč bez DPH
Kód: ID326496 EAN: 7640108564337 Výrobce: Micro
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Micro Sprite Pink
Dětská koloběžka Sprite Pink je růžová varianta naší cenově nejdostupnější skládací koloběžky pro děti. Jedná se o ideální koloběžku pro děti, které vyrostly z vozítek, odrážedel nebo trojkolek a chtějí přestoupit na koloběžku se dvěma kolečky. Model Sprite je díky své konstrukci a nízké váze velice dobře ovladatelný, bezpečný a intuitivní. Proto koloběžku Sprite dostanou lehce pod kontrolu i malé děti. To vše s kvalitou značky Micro, včetně unikátního skládacího mechanismu a stojánku Micro. Specialitou této dětské koloběžky je větší přední a menší zadní kolečko. Díky tomu je nášlapná deska koloběžky Sprite posazená níže pro snadný odraz i menších dětí. Koloběžka má úchyty pro upnutí ramenního popruhu. Díky své růžové barvě je tato dětská koloběžka Sprite Pink velmi oblíbená mezi děvčaty.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Švýcarská společnost, založená v roce 1996. Mezi hlavní sortiment firmy Micro Mobility Systems AG patří koloběžky, kickboardy, kola a příslušentví. Některé z těchto produktů byly několikrát vyznamenány.
"Našim cílem je, aby inovace šla vždy ruku v ruce s vynikající kvalitou."

>> Více informací o výrobci