Micro Suspension Black

Dostupnost: Skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
5 950 Kč
5 831 Kč
4 819 Kč bez DPH
-2%
Kód: ID326566 EAN: 7640170572971 Výrobce: Micro
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Micro Suspension Black
Micro Suspension Black je unikátní celoodpružená skládací koloběžka v černé barvě s pevnými kolečky o průměru 200 mm. Tato, na první pohled luxusně vypadající koloběžka, Vás ihned při první jízdě přesvědčí, že máte pod sebou opravdu kus kvalitní skládací koloběžky. Celoodpružená skládací koloběžka v tomto případě opravdu znamená samostatné odpružení předního i zadního kolečka. Osazená PU kolečka jsou velice rychlá, dynamická a na jeden odraz s nimi dojedete dál, než s menšími nebo nafukovacími kolečky. Koloběžka Suspension je robustnější než ostatní skládací koloběžky Micro. Její robustnost a pevnost pomáhá ještě lépe vstřebávat vibrace z vozovky. Jízda s touto koloběžkou bude rychlá, komfortní a dynamická jak na krátké tak i dlouhé vzdálenosti. Koloběžka je vybavena předním a zdaním blatníkem, zadní blatník zároveň slouží jako brzda. Výška řídítek je nastavitelná od 84 cm do 106 cm nad zemí. Rukojeti řídítek nejsou sklopné, ale jsou pevně přišroubované, čímž ještě více zvyšují bytelnost této koloběžky. Suspension patří k těžším a větším skládacím koloběžkám a proto se nedoporučuje pro malé děti.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Švýcarská společnost, založená v roce 1996. Mezi hlavní sortiment firmy Micro Mobility Systems AG patří koloběžky, kickboardy, kola a příslušentví. Některé z těchto produktů byly několikrát vyznamenány.
"Našim cílem je, aby inovace šla vždy ruku v ruce s vynikající kvalitou."

>> Více informací o výrobci