mikrofon TRUST LAVA USB clip-on-microphone

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
384 Kč
317 Kč bez DPH
Kód: ID305189 Prod. číslo: 22487 EAN: 8713439224870 Výrobce: TRUST
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
mikrofon TRUST LAVA USB clip-on-microphone
Mikrofon zavěšený na krku s vysokým výkonem, který funguje s konektory 3,5 mm a USB - Funguje se všemi stolními i přenosnými počítači - Duální připojení: klasické 3,5 mm pro co nejširší kompatibilitu a USB pro jasný digitální zvuk - Vysoce kvalitní zvuk pro podcasty, voiceover, chatování nebo streamování na portálech YouTube, Twitch a Facebook - Skvělé pro streamování videa: v obraze není žádný velký mikrofon - Pop filtr pro redukci šumu - Odolné kovové pouzdro a spona - Včetně bezplatného protiprachového váčku pro skladování - Délka kabelu 1,8 m Obsah balení: - Mikrofon s připojeným kabelem a konektorem 3,5 mm - Spona - 2 x pop filtr - Adaptér USB - Váček - Návod k použití Odkaz na stránky výrobce https://www.trust.com/en/product/22487-lava-usb-clip-on-microphone
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Trust je  a cenově výhodná značka příslušenství pro digitální životní styl, která nabízí širokou škálu produktů v rámci podznaček Trust PC & Laptop, Trust Mobile, Trust Gaming a Trust Smart Home.

>> Více informací o výrobci