Multifunkční OUTDOOR nástroj VIGOR

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
68,0 Kč
56,2 Kč bez DPH
Kód: ID373846 Prod. číslo: 8591686137378 Výrobce: Cattara
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Multifunkční OUTDOOR nástroj VIGOR
Multifunkční outdoor nástroj k přežití, poskytující 9 funkcí užitečných v různých situacích. Jedná se o drobný nástroj rozměrů 85 x 53 mm z kvalitní nerezové oceli o síle 1,1 mm. Nástroj je vybaven otvírákem na plechovky a lahve se zátkami, šroubovákem, měřítkem s milimetrovou stupnicí, měřítkem v palcích, klíčem na matice a šrouby 6 nejběžnějších rozměrů, otvírač dopisů, otvírač krabic a v neposlední řadě lze za pomocí karty vytvořit stojánek na telefon. Nástroj lze společně s pouzdrem ukrýt i v té nejmenší peněžence. Ideální doplněk pro outdoor, camping a jiné aktivity v přírodě. Výbava: - otvírák na plechovky - otvírák zátek lahví - otvírač dopisů - otvírač krabic - ploché šroubováky - klíč na matice 2; 4; 6; 8; 10; 12 - měřítko (cm) - měřítko (palce) - stojánek na telefon Technická data rozměry 85 x 53 mm zhotovení nerezová ocel tloušťka 1,1 mm
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsme parta nadšenců do kempování, rybaření, a hlavně do přírody. Jednoho dne jsme se rozhodli, že český trh obohatíme o novou značku. Když se do něčeho pustíme, tak to dotáhneme do konce. A tak na náš trh přinášíme zcela novou řadu kempingových a outdoorových výrobků, které se výtečně hodí pro širokou škálu volnočasových aktivit. Značka nese jméno Cattara a založili jsme ji v roce 2016.

>> Více informací o výrobci