náhlavní sada TRUST Kodo BT wireless,black metalic

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
783 Kč
648 Kč bez DPH
Kód: ID317432 Prod. číslo: 22452 EAN: 8713439224528 Výrobce: TRUST
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
náhlavní sada TRUST Kodo BT wireless,black metalic
Bezdrátové sluchátka Bluetooth s kvalitním zvukem, pro poslech hudby a telefonní hovory. Vlastnosti: *Bezdrátová sluchátka s kvalitními zvukovými funkcemi *Bluetooth, 10m bezdrátový dosah *Nabíjecí pomocí USB (kabel je součástí balení) *Vestavěný mikrofon *Připojení bezdrátově pomocí Bluetooth nebo pomocí kabelu prostřednictvím jack 3,5mm *Kompatibilní, otočná sluchátka a nastavitelná čelenka *Tlačítka pro zvednutí hovoruí, hlasitost a média *Až 8 hodin přehrávání Specifikace: Připojení: Bluetooth nebo Kabel 3,5mm jack Mikrofon: Ano Typ: Most přes hlavu Stránka výrobce: https://www.trust.com/en/product/22452-kodo-bluetooth-wireless-headphone-black-metallic
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Trust je  a cenově výhodná značka příslušenství pro digitální životní styl, která nabízí širokou škálu produktů v rámci podznaček Trust PC & Laptop, Trust Mobile, Trust Gaming a Trust Smart Home.

>> Více informací o výrobci