Náramek CellularLine EASYFIT TOUCH 2, fialový

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 501 Kč
1 187 Kč
981 Kč bez DPH
-21%
Kód: ID299468 Prod. číslo: BTEASYFTOUCHP Výrobce: CELLULARLINE
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Náramek CellularLine EASYFIT TOUCH 2, fialový
Popis produktu: EASYFIT TOUCH 2 představuje vylepšenou verzi populárního chytrého fitness náramku od firmy Cellularline. Díky svým smart funkcím vám pomůže co nejlépe zmapovat váš trénink a zlepšit vaše sportovní výkony. Náramky byly testovány pro každodenní využití a jsou zcela návykové, po pár trénincích s náramkem EASYFIT TOUCH 2 už nebudete chtít trénovat s ničím jiným. Displej se aktivuje jednoduchým otočením zápěstí, číst čas nebo přistupovat k hlavním informacím je tak možné nejpřirozenějším způsobem, stejně jako při pohledu na hodinky. Na plně dotykovém displeji se zobrazují veškeré zprávy a notifikace vašich aplikací ve smartphonu, náramek zvládne zobrazit až 8 notifikací zároveň. Náramek lze také použít jako dálkové ovládání pro fotoaparát nebo jako pomocníka při hledání telefonu. Fitness náramky EASY FIT TOUCH 2 se navíc mohou pochlubit certifikací odolnosti IP67, takže se nebojí vody ani prachu. Náramek se nabíjí pomocí microUSB konektoru a na jedno nabití vydrží až 7 dní provozu. Pásek náramku lze polohovat, je tedy vhodný po každého sportovce. Vlastnosti produktu: - fitness náramek - kompatibilita: iOS, Android - aktivace displeje pouhým otočením ruky - odolnost proti vodě a prachu - IP67 - materiál odolný proti otřesům - OLED displej 0,96"- dobrá viditelnost venku i při jasném osvětlení - identifikace volajícího s náhledem oznámení - automatické rozpoznání sportovní aktivity - krokoměr - monitoring kalorií - upozornění na čas cvičení - informace o vzdálenosti - monitoring fází spánku a probuzení - synchronizace s kalendářem - možnost nastavit tichý režim (nezobrazují se notifikace) - funkce nalezení telefonu - ovládání fotoaparátu - výpočet maximální doby sezení - výdrž baterie 5 - 7 dní - balení obsahuje 1 jednotku a 2 náramky - barevný + černý
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Cellularline se zaměřuje na pouzdra/obaly pro mobilní telefony, držáky, selfie tyče, sluchátka, vodotěsná pouzdra a na spoustu dalšího příslušenství.

>> Více informací o výrobci