Náramek OUTDOOR CATTARA s kompasem a doplňky

Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
210 Kč
189 Kč
157 Kč bez DPH
-10%
Kód: ID334657 Prod. číslo: 13723 EAN: 8591686137231 Výrobce: Cattara
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Náramek OUTDOOR CATTARA s kompasem a doplňky
Náramek OUTDOOR CATTARA s kompasem a doplňky
Outdoorový náramek s kompasem a křesadlem

Náramek je pletený z paracordu ve vzoru kobra, který je možné v nouzovém případě kompletně rozplést a použít jako provaz.

Celková délka tohoto doplňku je cca 27 cm i se zapínáním, které je unikátní svým zakončením v podobě křesadla z magnesiové tyčky a škrtátka z oceli s vysokým poměrem uhlíku. Vzniklá jiskra dosahuje teplot až 2000°C a dokáže zapálit plynový vařič, papír, nebo drobné, suché větvičky. Škrtátko je navíc možné využít i jako pilku.

Náramek v sobě skrývá sadu k přežití v podobě vlasce a háčků na ryby, sponkami, tamponem a čisticím ubrouskem napuštěným alkoholem. Jedná se o decentní a zároveň užitečný doplněk do přírody, který je stále při ruce, když je ho potřeba

Technické údaje:

Délka: cca 27 cm
Zhotovení: pletený paracord
Výbava: kompas, křesadlo, pilka
Skrytá výbava: set základních rybářských háčků a vlasce, sponky, tampon, čisticí ubrousek
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsme parta nadšenců do kempování, rybaření, a hlavně do přírody. Jednoho dne jsme se rozhodli, že český trh obohatíme o novou značku. Když se do něčeho pustíme, tak to dotáhneme do konce. A tak na náš trh přinášíme zcela novou řadu kempingových a outdoorových výrobků, které se výtečně hodí pro širokou škálu volnočasových aktivit. Značka nese jméno Cattara a založili jsme ji v roce 2016.

>> Více informací o výrobci