NOČNÍ LAMPA BASEUS SUNSHINE SE SNÍMAČEM POHYBU A SOUMRAKU - BÍLÁ

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
499 Kč
412 Kč bez DPH
Kód: ID385268 Prod. číslo: BAS-DGSUN EAN: 6953156215610 Výrobce: Baseus
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
NOČNÍ LAMPA BASEUS SUNSHINE SE SNÍMAČEM POHYBU A SOUMRAKU - BÍLÁ
Praktické noční světlo Baseus s čidlem pohybu a soumraku jemně osvětlí vaši cestu, aniž by vás obtěžovalo. Vyzařuje jemné a teplé světlo, které je ideální pro relaxaci. S čidly soumraku a pohybu se rozsvítí pouze tehdy, když to potřebujete. Můžete jej namontovat kamkoli, přesně tam, kde to nejvíce potřebujete. Bude perfektně fungovat na chodbě, v ložnici nebo v koupelně. Lampa je navržena tak, aby svítila směrem ke zdi, poskytovala jemné osvětlení a neobtěžovala oči. Světlo Baseus je velmi odolné. Umožňuje 150 dní osvětlení bez dobíjení. Nemusíte se tedy obávat, že byste jej museli připojovat k napájení, jako u většiny těchto typů lamp. Lampu snadno nainstalujete lepidlem 3M, takže nepoškodí povrch, na který je nanesena. Lampa je k podstavci připevněna magnetem, takže si ji můžete kdykoli snadno vzít s sebou. Parametry: - Materiál ABS + PC - Rozměry 108 x 60 x 22 mm - Hmotnost 85 g - Barva bílá - Kapacita baterie 500 mAh - Výkon 0,5 W - Světelný tón 6500K (přirozené světlo)
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Značka Baseus je známá společností specializující se na výrobu elektronických doplňků a příslušenství pro mobilní telefony, tablety, notebooky a další elektronické zařízení. Baseus byla založena v Číně a rychle se stala populární značkou díky svým inovativním a kvalitním produktem.

>> Více informací o výrobci