Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold w/ Black Leather + Black Silicone wristband

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
5 722 Kč
5 409 Kč
4 470 Kč bez DPH
-5%
Kód: ID313765 Prod. číslo: 36black-RG-L-Black Výrobce: NOKIA
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold w/ Black Leather + Black Silicone wristband
Dlouhá životnost baterie: až 25 dní při jediném nabití a dalších 20 dní navíc jen při sledování času a aktivity Digitální obrazovka: Získejte oznámení o zprávách, hovorech, událostech a zobrazení denních statistik, jako jsou kroky, vzdálenost a srdeční frekvence - stisknutím tlačítka Monitorování spánku: Analýza cyklu spánku (lehký a hluboký spánek) plus tichý vibrační alarm se Smart Wake-Up Sledování aktivity: Automatické procházky, běh, plavání (vodotěsnost - 50M) & 10+ rozpoznání aktivit plus spálené kalorie a vzdálenost Sledování srdeční frekvence: Sledujte srdeční frekvence ve den a v noci plus v režimu cvičení Konektivita: Bluetooth connectivity Bluetooth Low Energy needed Kompatibilita OS: Android 5.0 a vyšší Kompatibilita iOS (iOS 8 a vyšší) iPhone 4S a novější iPod touch 5. generace a novější iPad třetí generace a novější Záruka: 24 měsíců
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Nokia je nadnárodní společnost se sídlem ve finském Espoo. Divize společnosti Nokia Solutions and Networks je největším světovým producentem infrastruktury pro telekomunikační sítě.

>> Více informací o výrobci