Nůž zavírací BLACK BLADE s pojistkou 21,7cm

Dostupnost: U dodavatele
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
349 Kč
288 Kč bez DPH
Kód: ID376048 Prod. číslo: 13229 EAN: 8591686132298 Výrobce: Cattara
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Novák
David Novák - produktový manažer
+420 495 800 723
Nůž zavírací BLACK BLADE s pojistkou 21,7cm
Nůž s černou čepelí, s klínem na rozbití okna, břitem pro přeříznutí lan a křesadlem s píšťalkou. Nůž Black Blade je užitečný pomocník pro camping, rybaření a další outdoor využití. Čepel nože je zhotovena z nožířské oceli SS420, materiál dosahuje tvrdosti HRC50-52. Povrch čepele délky 9 cm o síle 2,8 mm je opatřen černou barvou. Díky výstupkům na vrchní části čepele, případně výstupku na spodní straně je možné rychlé otevření nože jednou rukou. Nůž je vybaven pojistkou, která se ovládá bočním posuvem palce ve spodní části rukojeti. Střenky rukojeti dokonale imitují dřevo a jsou pohodlné na úchop. Nůž je opatřen dalším příslušenstvím pro různé použití. Součástí střenky na přední straně nože je klíč na matice 6/8/10/12 mm, v zadní části je opatřen škrtátkem který společně s vroubkovanou horní částí čepele využijete jako křesadlo, nebo píšťalku. Střenka na zadní části nože je opatřena klipsem, pro uchycení nože například za opasek. Přední část nože je opatřena břitem pro přeříznutí lana do šíře zhruba 6 mm a v zadní části těla je umístěn klín pro nouzové rozbití okna. Technická data délka zavřeného nože 12,5 cm délka otevřeného nože 21,5 cm délka čepele 9 cm tloušťka čepele 2,8 mm materiál čepele SS 420 tvrdost čepele HRC 50-52 váha nože 150 g pojistka ano rychlé otevírání ano, systém quick release uchycení ano, klips na opasek další vybavení břit, klín, křesadlo s píšťalkou, klíč na matice
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Jsme parta nadšenců do kempování, rybaření, a hlavně do přírody. Jednoho dne jsme se rozhodli, že český trh obohatíme o novou značku. Když se do něčeho pustíme, tak to dotáhneme do konce. A tak na náš trh přinášíme zcela novou řadu kempingových a outdoorových výrobků, které se výtečně hodí pro širokou škálu volnočasových aktivit. Značka nese jméno Cattara a založili jsme ji v roce 2016.

>> Více informací o výrobci