Perla přání v perlorodce - přívěšek klíček

  • Poslední kusy
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Dnes
Záruka:  24 měsíců
299 Kč
199 Kč
164 Kč bez DPH
-33%

Množstevní slevy

  • 2 ks a více 176 Kč s DPH
  • 5 ks a více 153 Kč s DPH
  • 10 ks a více 129 Kč s DPH
Kód: ID181805 EAN: 8592917041679
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Perla přání v perlorodce - přívěšek klíček
Perla přání v perlorodce - přívěšek klíčekPerla přání - klíč

Perla přání je velice originální dárek, který zaručeně potěší vaší přítelkyni, maminku a jakoukoliv jinou ženu. Jedná se o perlu, která vznikla ze zrnka písku za dobu 3 až 5 let. Originalita je v tom, že perla je ještě uzavřená v lastuře a obdarovaný si jí musí sám vyříznout a poté vložit do přívěsku, který je součástí balení. Ani výrobce, ani obchodník neví, jaká je barva perly uvnitř a proto je dárek velmi tajemmný. Každá lastura je důkladně kontrolována pomocí speciální technologie a proto se nemůže stát, že by lastura neobsahovala žádnou perlu.

Perla přání je báječný dárek pro všechny zamilované a hlavně skvělé vyjádření těch, kteří vědí jak obdarovávanému správně sdělit své city a pocity.

Každé balení obsahuje opravdovou lasturu s ústřicí, která čeká na okamžik, kdy ji obdarovaná osoba otevře a najde v ní skutečnou perlu. Tu si pak vloží do přiloženého přívěsku. Perla přání tak představuje velice osobní dárek, který každého jistě potěší.

Před otevřením krabičky s ústřicí si něco přejte, vyjměte ústřici a opatrně ji otevřete. Opatrně perlu vyjměte a nezapomeňte, že každá perla je jedinečná – stejně jako vy! Nyní ji vložte do náhrdelníku a zavěste na krk. Každé barvě perly se přikládá jiná vlastnost (barvy a jednotlivé vlastnosti viz foto):

- Úspěch
- Bohatství
- Láska
- Štěstí
- Zdraví
- Spokojenost

Technické parametry:

Rozměry balení: 18 x 10 x 2,5 cm
Hmotnost balení: 107 g

Obsah balení:

- Plechovka s roztokem obsahující lasturu s perlou
- Řetízek a přívěsek na perlu ve tvaru klíče
- Originální dárková krabička
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení