Playseat® Evolution white

Dostupnost: U dodavatele
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Obvykle do 3 pracovních dnů
Záruka:  24 měsíců
9 679 Kč
6 488 Kč
5 362 Kč bez DPH
-33%
Kód: ID245436 Prod. číslo: REM.00006 Výrobce: PLAYSEAT
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Playseat® Evolution white
Playseat® Evolution Pociťte evoluci! Posaďte se a jeďte tak rychle, jak je to jen možné v Playseat® Evolution! Playseat® sedačky jsou používány řadou profesionálních řidičů, jako je Takuma Sato, k simulaci závodů a učení se nových tras. Evolution sedačka je čalouněná vinylem se vzhledem kvalitní pravé kůže.. Konstrukce umožňuje používání dospělými i dětmi, takže všichni vaši přátelé a rodinní příslušníci si mohou užít mnoho zábavy při hraní. Tato sedačka je velmi pohodlná, stabilní a snadno nastavitelná. Díky své unikátní skládací konstrukcí zabere velmi málo málo místa, když není zrovna používána. Funkce: *doporučený věk 8+ *kompatibilní se všemi volantu a pedálů sad na trhu *odolný černý plně nastavitelný rám *snadná montáž a uložení díky patentované skládací konstrukci Kompatibilní s: *Playstation2® *Playstation3® *Playstation4® *Xbox® *Xbox One® *Xbox 360® *Wii ™ *Wii U ™ *Mac® *PC *Držák řadící páky není součástí balení.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Playseat® je přední světový výrobce herního vybavení pro závodní kokpity, simulace létání a herní sedadla. Všechny produkty jsou plně patentované, navržené s vizí a nejmodernějším vývojem, kombinující všestrannost pro každodenní použití s nejvyšší úrovní kvality.

>> Více informací o výrobci