Playseat® Forza Motorsport

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
10 465 Kč
8 649 Kč bez DPH
Kód: ID245445 Prod. číslo: RFM.00058 Výrobce: PLAYSEAT
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Playseat® Forza Motorsport
Playseat® Forza Motorsport Závod jako žádný jiný s Playseat® Forza Motorsport! Jedná se o sedačku pro všechny fanoušky Forza Motorsport s vysokou kvalitou Playseat®. Nezažijete realističtější závodění než v této pohodlné herní sedačce, která je potažena kůží a má oficiálně licencované logo Forza Motorsport! Díky své unikátní skládací konstrukce zabere jen málo místa, když není zrovna používaná. Playseat® Forza Motorsport je snadno nastavitelná a velmi stabilní. Vlastnosti: - vyvinut speciálně pro nadšence Forza Motorsport - vysoce kvalitní kůže s oficiálně licencovaným logem Forza Motorsport - snadná montáž a skladování díky patentované skládací konstrukci - kompatibilní se všemi volanty a pedály na trhu Kompatibilní s: Playstation2® Playstation3® Playstation4® Xbox® Xbox One® Xbox 360® Wii ™ Wii U ™ Mac® PC
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Playseat® je přední světový výrobce herního vybavení pro závodní kokpity, simulace létání a herní sedadla. Všechny produkty jsou plně patentované, navržené s vizí a nejmodernějším vývojem, kombinující všestrannost pro každodenní použití s nejvyšší úrovní kvality.

>> Více informací o výrobci