Playseat®Office Seat - black

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
7 799 Kč
6 611 Kč
5 464 Kč bez DPH
-15%
Kód: ID245453 Prod. číslo: OS.00040 Výrobce: PLAYSEAT
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Playseat®Office Seat - black
Playseat® kancelářská židle - černá Ať už máte sedavou práci, nebo si jen rádi dopřáváte relax u Vašeho pracovního stolu, Playseat® je perfektní Vaši volbou. Tato kancelářská židle Playseat® má vzhled a budí dojem skutečného závodního sedla, ale s komfortem, který budete potřebovat, když sedíte několik hodin u vašeho stolu. Kromě toho je samozřejmě vytvořen s mimořádně vysokým standardem firmy Playseat®. Vysoce kvalitní plynová láhev pro zvedací systém zajišťuje, že budete usazeni optimálně jak pro dokonalý závodní zážitek nebo pro pohodlnou práci. Židle je čalouněná černým vinylem se vzhledem kvalitní pravé kůže. To je skvěle vypadající židle, která může být použita pro práci i závodění! Všechny Židle Playseat® Office jsou kompatibilní s Kit ButtKicker Gamer2 simulace pro závodní a letové simulace Nosnost 130 kg.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Playseat® je přední světový výrobce herního vybavení pro závodní kokpity, simulace létání a herní sedadla. Všechny produkty jsou plně patentované, navržené s vizí a nejmodernějším vývojem, kombinující všestrannost pro každodenní použití s nejvyšší úrovní kvality.

>> Více informací o výrobci