Plynový žhavič na uhlíky do vodní dýmky Hookah Flame černý

  • Poslední kusy
Dostupnost: Skladem
Odesíláme:  Následující pracovní den
Záruka:  24 měsíců
498 Kč
412 Kč bez DPH
Kód: ID187208 Výrobce: Campingman
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Plynový žhavič na uhlíky do vodní dýmky Hookah Flame černý
Česká novinka!

V Evropě nejoblíbenější plynový žhavič na uhlíky do vodní dýmky je konečně v prodeji i u nás, a to za bezkonkurenční cenu. Věčný problém se žhavením kokosových briket je navždy vyřešen:-) S plynovým žhavičem uhlíků do vodní dýmky Campingman rychle a pohodlně rozpálíte i ty nejobtížněji rozpalitelné uhlíky do vodní dýmky bez starostí během krátké chviličky. Výkonný žhavič čerpá plyn ze 190g plynové kartuše, která mu dodává úžasnou výhřevnost i výdrž. Ke každému žhaviči obdržíte navíc praktický ZAPALOVAČ ZDARMA. Budete překvapeni, jak rychle a pohodlně s tímto žhavičem rozpálíte uhlíky do vodní dýmky. Žhavič je navíc skvěle kompaktní pro bezproblémové cestování, všude Vám může být po ruce. Rozpalování uhlíků do vodní dýmky nikdy nebylo snazší. Doporučené použití: všechny nesamozápalné druhy uhlíků do vodní dýmky (kokosové uhlíky do vodní dýmky, bambusové uhlíky do vodní dýmky, klasické brikety všech značek a velikostí). Z bezpečnostních důvodů je žhavič dodáván bez plynu. Plynové kartuše je třeba objednat zvlášť, k dispozici jsou zde.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

!!! Není určeno pro kartuše se zpětným ventilem !!! Doporučujeme používat kartuše z naší nabídky ID187213

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení