Počítačka bankovek Safescan 2685-S

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
26 297 Kč
21 733 Kč bez DPH
Kód: ID283913 Prod. číslo: 112-0511 Výrobce: Safescan
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Počítačka bankovek Safescan 2685-S
Safescan 2685-S je počítačka bankovek s detekcí padělků pro EUR a GBP a s kapacitou zásobníku 500 bankovek. Kombinuje v sobě maximální ochranu před padělanými bankovkami (7 bodová detekce) a jejich rychlé a přesné počítání. Počítačka poskytuje možnost nastavení 3 rychlostí počítání (až 1500 bankovek/min.) a sledování veškerých operací na přehledném a velkém LCD panelu.



Stručný popis:

Safescan 2685-S je počítačka bankovek s detekcí padělků pro EUR a GBP
Kontrola a počítání měn: EUR, GBP, CHF, PLN, CZK, SEK, NOK a DKK
7 bodová detekce padělků: detekce UV, magnetického inkoustu, kovových proužků, infračervené světlo a sledování rozměrů, barvy a tloušťky
Kapacita zásobníku: 500bankovek
Kapacita stohovače: 250 bankovek
Funkce přičítání, dávkování a auto start
Přední panel s číselnou klávesnicí a funkčními klávesami
Velký LCD displej
Nastavitelná rychlosti počítání: 800, 1200 a 1500 bank./min.
Možnost počítání bankovek bez detekce padělků
Uživatelsky přívětivý přední panel s číselnou klávesnicí a funkčními klávesami
Testováno evropskou centrální bankou

Komplexní řešení pro počítání s MCS Softwarem zdarma:
Šetřete svůj čas a usnadněte si své administrativní povinnosti. Safescan 2685-S obsahuje nejnovější technologie, které vám umožní nepřetržitě a rychle počítat velké objemy různých bankovek. Připojte zařízení Safescan 2685-S k dodávanému softwaru k počítání peněz Safescan a ukládejte nebo exportujte data stisknutím jednoho tlačítka.

Špičková detekce padělků:
Safescan 2685-S využívá nejnovější technologii detekce padělků. Podrobně zkoumá sedm pokročilých bezpečnostních prvků zapracovaných do dnešních měn: ultrafialový inkoust, infračervený inkoust, magnetický inkoust, kovový použek, barva, velikost a tloušťka. Tato technologie je natolik spolehlivá, že bude detekovat dvojité i poloviční bankovky. U každé bankovky získáte 100% jistotou, zda je pravá nebo padělek.

Flexibilní, maximální rychlost počítání bankovek:
Ušetřete čas a eliminujte všechny možnosti chyb. Kapacita zásobníku Safescan 2685-S pojme 500 bankovek. Díky třem nastavitelným rychlostem vám poskytne maximální flexibilitu, spolehlivost a účinnost počítání - až 1500 bankovek za minutu.

Plně ověřuje až 10 měn:
2685-S je naprogramován tak, aby automaticky identifikoval a plně ověřoval bankovky v 10 různých měnách (EUR, GBP, USD, CHF, PLN, SEK, NOK, DKK, CZK a HUF). Kontroluje až tři bezpečnostní prvky pro všechny ostatní měny: UV inkoust, magnetické vlastnosti a velikost.

Maximální výkon při počítání a detekci bankovek:
Safescan 2685-S je naše nejvyspělejší počítačka bankovek, která nabízí profesionální počítání smíšených bankovek a detekci padělků. Systém 2685-S je navržen a testován pro práci s velkými objemy. Je ideální pro podniky, které potřebují rychlé a bezchybné počítání pro více měn a osvědčené 100% přesné ověřování bankovek.

Automatické počítání hodnoty v 7 měnách:
Stejně jako všechna počítačky peněz Safescan, také 2685-S rychle a spolehlivě počítá setříděné bankovky v jakékoli měně, včetně přizpůsobených kuponů a poukazů. Může však počítat také netříděné bankovky EUR, GBP, CHF, SEK, NOK, DKK nebo PLN. Stačí umístit netříděný stoh na zásobník a stisknout tlačítko Start. 2685-S bude automaticky udržovat přehled o počtu a hodnotě napočítané pro každou nominální hodnotu.

Sčítací a dávkové funkce:
Nechte 2685-S, aby vám pomohl optimalizovat váš pracovní postup počítání hotovosti. Stiskněte pohodlné tlačítko „přidat“, a 2685-S automaticky uchová trasu celkového počtu bankovek v rámci jednotlivých běhů.
Stiskněte tlačítko „svazek“, a zadejte požadovaný počet bankovek. 2685-S se při napočítání tohoto čísla automaticky pozastaví. Neexistuje žádný rychlejší způsob, jak připravit vaše bankovní depozita a pokladní zásuvky.

Průběžné podávání pro optimální efektivitu:
Kapacita zásobníku Safescan 2680-S s předním plněním umožňuje pokračovat v přidávání bankovek za běhu. Tím zajišťuje průběžné počítání, což je ideální v prostředích, kde jsou čas a přesnost nanejvýš důležitými ukazateli.

Snadné použití s velkým a přehledným displejem:
2685-S má intuitivní ovládací panel a velký, ostrý displej. Šest jasně označených tlačítek umožňují snadný přístup k mnoha funkcím systému 2660-S. Velký podsvícený LCD displej vám řekne přesně to, co potřebujete vědět: počet spočítaných bankovek a konkrétní nastavení detekce a počítání, které jste vybrali.



Zákaznická podpora pro technické a softwarové dotazy

Tel: 225 004 444
PO-PÁ 8:00 - 16:00

Parametry:


Počítání bankovek: Ano
Počítání mincí: Ne
Přenosné použití: Ne
Automatické podávání: Ano
Kapacita zásobníku pro automatické podávání bankovek [ks bankovek]: 500
Kontrola UV prvků: Ano
Kontrola infračervených prvků: Ano
Kontrola magnetického inkoustu: Ano
Kontrola rozměrů bankovek: Ano
Nastavitelná rychlost počítání [ks/min]: 800, 1 200, nebo 1 500
Rychlost počítání [ks/min]: 1 500
Celkové počitadlo [ks]: Ano
Počítání bankovek do svazku [ks] = batch mode: Ano
Počítání s detekcí padělaných bankovek: Ano
Smíšené počítání: Ne
Rozměry zařízení: 262 x 264 x 248 mm
Hmotnost: 6,5 kg

K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení