Powerbeats3 Wireless Earphones - Black

Dostupnost: Není skladem
Doprava: Zdarma
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  12 měsíců
5 125 Kč
4 236 Kč bez DPH
Kód: ID313355 Prod. číslo: ML8V2EE/A Výrobce: Apple
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Powerbeats3 Wireless Earphones - Black
Posuň svůj trénink dál se sluchátky Powerbeats3 Wireless. Jejich baterie na 12 hodin vydrží několik tréninků a háčky za uši pohodlně a pevně drží. Pětiminutovým dobitím v režimu Fast Fuel získáš 1 hodinu poslechu. Odolnost proti potu a vodě zaručuje, že akustická soustava se dvěma budiči neztratí v průběhu tréninku na dynamice. Provedení: Sluchátko do ucha, do uší Připojení: Bluetooth, Bezdrátové Baterie: Dobíjecí lithium-iontová Barva: Černá Vlastnosti *Dálkové ovládání s mikrofonem *Ovládání hovorů a hudby *Nastavování hlasitosti na kabelu *Izolování hluku *Stereo Bluetooth *Nabíjení Micro-USB kabelem Záruka: 12 měsíců
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Firma Apple Inc., dříve Apple Computer Inc., byla založena v roce 1976 v Kalifornii, ve městě Cupertino, kde má dodnes svou centrálu. Zakladateli byli Steve Jobs, Steve Wozniak a Ronald Gerald Wayne. Apple výrazně pomohl nástupu osobních počítačů v 70. letech 20. století.

>> Více informací o výrobci