PowerCube audioCube

  • Poslední kusy
Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 290 Kč
1 161 Kč
960 Kč bez DPH
-10%
Kód: ID290687 EAN: 8718444085317 Výrobce: POWERCUBE
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
PowerCube audioCube
audioCube Vychutnejte si 360° zvuk, za který se nemusíte stydět na jakékoliv párty! Kvalitní 30W stereo Bluetooth reproduktor s plnohodnotnou basovou membránou. 30W RMS, basová membrána, Bluetooth/jack 3.5mm, ovládací panel, IEC konektor Proč je audioCube jedinečná? • 360° ZVUK: audioCube používá všesměrové reproduktory. Zvuk je tak šířen do celého prostoru bez zbytečného stínění. Cílem audioCube je dopřát všem stejný komfort při poslechu, bez ohledu jestli jste přímo před reproduktorem, vedle něj nebo až za ním. • BASY: Nejčastěji opomíjeným faktem přenosných reproduktorů bývá kvalita výstupu spodního zvukového spektra (basů). audioCube disponuje integrovanou basovou membránou, tak aby i ty nejhlubší tóny měly jedinečný zvukový výstup. Celkový zvukový výstup je umocněn povrchem na kterém reproduktor leží. • INTEGROVANÝ OBVOD: AudioCube má integrovaný napájecí obvod, není tedy potřeba žádný nadměrný adaptér na napájení audioCube. • PÁROVÁNÍ: Pomocí kulatého tlačítka na ovládacím panelu snadno spárujete audioCUBE se všemi zařízeními disponujícími Bluetooth. Pro připojení vašeho audiozařízení k audioCube můžete rovněž využít standardní audio vstup – jack 3,5mm. • OVLÁDACÍ PANEL: audioCube je vybavena tlačítky, která vám umožní ovládání základních funkcí jako je On/Off, přehrávání/pauza, zvýšit/snížit hlasitost, předchozí/následující skladba a párování. Všechny ovládací prvky mají zpětnou zvukovou vazbu.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

PowerCube je modulární systém elektrických zásuvek od společnosti Allocacoc. Řada produktů PowerCube získala prestižní ocenění Red Dot Design Award.

>> Více informací o výrobci