Příslušenství CRUSSIS -Supersvítivé přední bílé - LED světlo dobíjecí přes USB

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
599 Kč
495 Kč bez DPH
Kód: ID311187 Prod. číslo: .CRD-06001 EAN: 8595640703166 Výrobce: CRUSSIS
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

David Žalman
David Žalman - produktový manažer
+420 495 800 720
Příslušenství CRUSSIS -Supersvítivé přední bílé - LED světlo dobíjecí přes USB
CRUSSIS představuje zcela novou generaci supersvítivých dobíjecích světel. Přední supersvítivé světlo CRUSSIS je toho důkazem. Při vývoji této řady světel byl důraz kladen především na maximální výkon, jednoduché a intuitivní ovládání, minimální provozní náklady a v neposlední řadě také na nízkou hmotnost. Světlem lze otočet v rozsahu 360 stupňů, takže si jej můžete nastavit tak, aby jste co nejlépe viděli a zároveň byli viděni. lehké a kompaktní a supresvítivé přední dobíjecí světlo rychlé a snadné dobíjení pomocí USB konektoru 3 bílé super-bright micro-LED diody indikátor nabití baterie gumový vodovzdorný spínač s citlivým ovládáním ekonomická spotřeba energie pro dlouhou výdrž baterie snadná a rychlá montáž 4 režimy svícení: tlumené, dálkové, Strobe, Flash (blikání) doba nabíjení: 2.5 hodiny (ochrana proti přebití i úplnnému vybití) baterie: Lithium-Polymer (výkon 280 mAh, napětí 3.7V) počet nabíjecích cyklů: 400 (bez ztráty výkonu) rozměr: 56 × 31 × 16 mm hmotnost: 25 gramů barva: černá (black) / černý leštěný kov Stavitelný silikonový držák CRUSSIS vyhovuje všem typům řidítek (zadních staveb koloběžek) a to jak klasického průměru 25.4 mm, tak také průměru oversize 31.8 mm.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

CRUSSIS Electrobikes s.r.o., výrobce koloběžek a jízdních kol (výroba probíhá v České republice), dovozce elektrokol, doplňků a sportovního oblečení, vše pod vlastní registrovanou značkou CRUSSIS.

>> Více informací o výrobci