Logitech K400 plus/Bezdrátová USB/CZ-SK layout/Bílá

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  36 měsíců
1 200 Kč
880 Kč
727 Kč bez DPH
-27%
Kód: ID336308 Prod. číslo: 920-007152 Výrobce: LOGITECH
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
Logitech K400 plus/Bezdrátová USB/CZ-SK layout/Bílá
Vychutnejte si pohodové ovládání počítače připojeného k televizoru díky klávesnici Logitech® Wireless Touch K400 Plus. Sledujte video, surfujte po internetu, chatujte s přáteli a mnoho dalšího, aniž byste museli vstát z gauče. Univerzální klávesnice s touchpadem znamená konec potížím – a nepořádku – kvůli více zařízením, a bezdrátové připojení s dosahem 10 metrů zajišťuje, že vaše zábava nebude přerušována. Pohodlné, tiché klávesy a velký touchpad zajišťují nenáročné ovládání vaší zábavy. I nastavení je hračka díky miniaturnímu přijímači Unifying s technologií plug-and-play. Díky životnosti baterie 18 měsíců se vám může zdát, že klávesnice vůbec baterie nepotřebuje. Systémové požadavky • Windows® 7, Windows® 8, Windows® 10 nebo novější • Android™ 5.0 nebo novější • Chrome OS™ • Port USB
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Logitech International SA, je švýcarská společnost a nadnárodní výrobce počítačových periferií a softwaru s globálním ústředím ve švýcarském Lausanne. Společnost má pobočky po celé Evropě, Asii, Oceánii a Americe a je jedním z předních světových výrobců vstupních a rozhraní pro osobní počítače a další digitální produkty.

>> Více informací o výrobci