PS4 - Call of Duty Black Ops 4

Dostupnost: Není skladem
Odesíláme:  Na dotaz
Záruka:  24 měsíců
1 689 Kč
517 Kč
428 Kč bez DPH
-69%
Kód: ID316909 Prod. číslo: 5030917239212 Výrobce: ACTIVISION
Historie ceny Tisknout Sdílet

Technické specifikace a popis produktu mohou být převzaty přímo od výrobce nebo dodavatele. Za případné chyby neneseme odpovědnost. Fotografie jsou pouze ilustrační.

Kristián Šidlikovský
Kristián Šidlikovský - produktový manažer
+420 495 800 723
PS4 - Call of Duty Black Ops 4
Black Ops jsou zpět! A společně s nimi rychlý multiplayer a zatím největší zombie dobrodružství v historii série. Nemrtváky si budeš moci užít ve třech dobrodružstvích a do výčtu nechybí ani Battle Royale mód nazvaný Blackout, v němž na tebe čeká vůbec největší mapa v historii série Call of Duty. Zombie mód dostává vzpruhu Čeká na tebe dosud nejrozsáhlejší zombie mód, který se kdy v Call of Duty objevil. 3 rozsáhlá dobrodružství plná nemrtváků, kterým se zamlouvá tvá šedá kůra mozková. Dokážete s přáteli čelit této hrozbě? Battle Royale připraveno V současnosti nesmírně populární mód Battle Royale se představí rovněž, a to v podobě Blackout, v němž se utkáš o přežití na zemi, ve vzduchu a na moři na dosud největší mapě v historii série. Herní obsah: *Black Ops po čtvrté: Užij si spoustu zábavy v klasickém multiplayeru série. Rychlá akce, uzavřené mapy a frenetické přestřelky, které ti nedají ani na chvilku vydechnout. *Futuristická výbava - Pro likvidaci nepřátel využij zbraně a výbavu budoucnosti. Obří silová brnění, zbraně s laserovými zaměřovači a spousta dalších vychytávek. *Battle Royale mód V Blackoutu zabojuješ o přežití na dosud největší mapě v historii série. Bojovat budeš na zemi, na vodě i ve vzduchu a tvým cílem je jediné - zůstat na živu jako poslední.
K tomuto produktu není dosud žádné hodnocení

Activision, Inc. je americký herní vývojář a vydavatel. Společnost byla založena 1. října 1979. Jejím prvním produktem byly kazety do Atari 2600, a nyní je jedním z největších vydavatelů počítačových her na světě.

>> Více informací o výrobci